Termeni & Conditii

Stimati Vizitatori,METROPOLIS TOUR - agentia de turism, administreaza toate datele personale primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiile legislatiei in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public (in conformitate cu prevederile Legii 677/ 2001). In cazul in care dvs. puneti in mod benevol la dispozitia METROPOLIS TOUR - agentia de turism, orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca METROPOLIS TOUR, in scopul si pe durata determinata de specificul tranzactiei - sa inregistreze aceste date si sa le administreze.


METROPOLIS TOUR - agentia de turism, utilizeaza informatiile personale pentru a va oferi servicii si pentru o mai buna intelegere a nevoilor si intereselor Dvs., pentru a va ajuta sa finalizati tranzactii sau comenzi, a comunica cu Dvs., pentru a va oferi servicii si suport, pentru a va tine la curent cu serviciile furnizate, cu ofertele speciale si de sezon si pentru a personaliza ofertele de promotie. Protectia datelor Dvs. personale pe care ni le-ati pus la dispozitie este deosebit de importanta pentru METROPOLIS TOUR - agentia de turism. Noi respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre Dvs.atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care am creat si aplicam prezenta Politica de confidentialitate.

Inregistrarea datelor
Pentru citirea informatiilor existente pe portal nu este necesara oferirea datelor personale. Totusi, pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari on-line) sunt necesare anumite date personale. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite tertilor fara consimtamantul Dvs.in caz de litigii, precum si cu privire la fraudele la plata , in conformitate cu dispozitiile Legii 656/2002.


Securitatea
Pentru a evita utilizarea fara drept a datelor personale si a abuzurilor, METROPOLIS TOUR utilizeaza metode si tehnologii complexe de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Site-ul poate contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului nostru, website-uri utile pentru dv. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de cea a agentiei METROPOLIS TOUR.


Informare
In cazul cererilor scrise, societatea noastra ii informeaza pe cei interesati asupra modului de administrare a datelor lor personale. Va atragem atentia asupra faptului ca de pe paginile web ale agentiei METROPOLIS TOUR, puteti ajunge si pe paginile web ale altor firme si organizatii. METROPOLIS TOUR nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si corectitudinea datelor comunicate in acestea, nici pentru protectia datelor Dvs. In cazul utilizarii unor astfel de pagini web, va recomandam sa va interesati in legatura politica de protectie a datelor pe care o are organizatia care a deschis pagina respectiva.


Legislatie
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul operatorului. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul SC METROPOLIS TOUR SRL.


Contactati-ne
Parerea Dvs.este importanta pentru noi. Daca aveti observatii sau intrebari legate de politica noastra de confidentialitate, contactati-ne pe adresa: office@mtrtour.ro

Va multumim!