Hotelul a fost complet renovat in 2004 si este situat in zona cea mai populata a statiunii Playa de las Americas.
Spain, Tenerife Contactati-ne pentru detalii.
HOTEL ROYAL DRAGON -www.royaldragonhotel.com.tr Hotelul este situat la 48 km de aeroportul orasului Antalya,in Evrenseki, la 5 km de Side si la 10 km de orasul Manavgat, pe malul marii.
Turkey, Antalya-Side De la 80.00 € de persoana/noapte
HOTEL ADORA GOLF RESORT 5* - www.adora.com.tr Hotel Adora Golf Resort este situat pe malul marii, la 29 km de aeroportul orasului Antalya. A fost construit în anul 1992, are suprafata totala d
Turkey, Antalya-Belek De la 56.00 € de persoana/noapte
Hotelul este situat in peninsula Kassandra, pe plaja, la 3 km de statiunea cosmopolita Kalithea si la 90 de km de Salonic.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 67.00 € de persoana/noapte
Hotelul Aetria 3* www.aethriahotel.com este amplasat in orasul Limenas in mijlocul unei frumoase gradini de 11 000 mp si la aproximativ 200 m de plaja.
Greece, Thassos De la 40.00 € de persoana/noapte
Hotelul se alfa in peninsula Halkidiki, in satul turistic Pefkochori cu privire spre golful Kassandra.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 34.00 € de persoana/noapte
Hotelul este poztionat pe plaja la 5 minute de centrul zonei Turgutreis si la 15 km de centrul statiunii Bodrum.
Turkey, Bodrum De la 19.00 € de persoana/noapte
Localizat la 200 de metri satul turistic Kalithea, pe plaja, la 75 de km de aeroportul din Salonic. www.ammon-zeus.gr
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 29.00 € de persoana/noapte
Hotelul Aqua Azur www.aquaazur.com se gaseste în statiunea de odihna Sf. Constantin si Elena, la o distanta de numai 100 m la plaja.
Bulgaria, Sf Konstantin & Elena De la 17.00 € de persoana/noapte
Arabella Hotel 4* www.grifidhotels.com face parte din complexul Grifid Hotels si localizat in statiunea Nisipurile de Aur la cativa pasi de centru si la numai 50 de m de plaja.
Bulgaria, Nisipurile de Aur De la 37.00 € de persoana/noapte
HOTEL CLUB ASLANBEY 3* - www.clubaslanbeyhotel.com Aslanbey Hotel se afla la 6 km de centrul orasului Alanya si 120 km de aeroportul din Antalya.
Turkey, Antalya-Alanya De la 19.00 € de persoana/noapte
Hotel Astera 4* www.asterahotel.com este situat In centrul statiunii Nisipurile de Aur, chiar langa plaja.
Bulgaria, Nisipurile de Aur De la 372.00 € de persoana/noapte
Hotelul se afla pe plaja din Kassandra, peninsula Halkidiki, la o distanta de 75 km de aeroportul din Salonic si 800 m de localitatea Kalithea.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 30.00 € de persoana/noapte
HOTEL AYDINBEY FAMOUS RESORT 5* - www.aydinbeyresorts.com.tr Hotelul Aydinbey Famous se afla in Bogazkent la 20 km de Belek , 40 km de aeroportul international Antalya , 45 km de centrul orasului Ant
Turkey, Antalya-Belek De la 40.00 € de persoana/noapte
Hotelul Aydinbey King\'s Palace & Spa se afla la 60 km de aeroport Antalya , 70 km de centrul orasului Antalya , 15 km de Manavgat si 15 km de Side. Construit in 2008 se intinde pe 16,000 mp , di
Turkey, Antalya-Side De la 54.00 € de persoana/noapte
HOTEL BAIA 5* - www.baiahotels.com Hotel nou deschis la 01.06.2009 , se afla la 17Km de orasul Antalya si 15Km de aeroport,pe plaja.
Turkey, Antalya-Lara De la 66.00 € de persoana/noapte
HOTEL BARUT CENNET 3* - www.baruthotels.com.tr Hotelul este situat in regiunea Kumkoi,pe plaja , la 2 km de centrul orasului Side , 8 km de Manavgat si la 65 de km de aeroportul Antalya.
Turkey, Antalya-Side De la 27.00 € de persoana/noapte
Hotelul Barut Spa & Suites este situat pe plaja, la 12 km de centrul orasului. Construit in anul 2005, are o suprafata totala de 110.000 mp. Ultima renovare: 2010. Hotelul dispune de o diversitat
Turkey, Antalya-Lara De la 922.00 € de persoana/noapte
Hotelul Belconti Resort este situat la 35 km de aeroport, la 40 km de orasul Antalya, la 1 km de Belek, pe malul marii.
Turkey, Antalya-Belek De la 53.00 € de persoana/noapte
HOTEL BELEK BEACH RESORT 5* - www.belekbeach.com Hotelul este situat la 35 km de aeroport, la 45 km de centrul orasului Antalya, la 12 km de localitatea Serik, pe malul marii.
Turkey, Antalya-Belek De la 45.00 € de persoana/noapte
Bolero Hotel 4* www.grifidhotels.com face parte din complexul Grifid Hotels si localizat in statiunea Nisipurile de Aur la cativa pasi de centru si la numai 50 de m de plaja.
Bulgaria, Nisipurile de Aur De la 38.00 € de persoana/noapte
Byala este o localitate rustica cu un pronuntat accent viticol datorat intinselor teritorii acoperite de vita de vie si are doar 2000 de locuitori. Se afla la 5 km nord de Obzor, la 79 de Bourgas si
Bulgaria, Byala De la 24.00 € de persoana/noapte
HOTEL CALISTA LUXURY RESORT 5* - www.calista.com.tr Hoteul este situat in Belek, la 27 km de aeroportul din Antalya si 35 km de orasul Antalya.
Turkey, Antalya-Belek De la 106.00 € de persoana/noapte
Hotelul Carpe Diem Claros Resort Kusadasi este situat la 50 km de aeroportul orasului Izmir, la 60 km de centrul orasului Izmir, la 35 km de centrul orasului Kusadasi, în satul Ozdere, pe malul
Turkey, Kusadasi De la 44.00 € de persoana/noapte
Hotelul este localizat la doar 5 statii de metrou de centrul istoric al orasului (10 minute), fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne hoteluri din Praga.
Czech Republic, Praga Contactati-ne pentru detalii.
HOTEL CLUB ALIBEY BELEK HV1 - www.club-alibey.com Hotelul este situat pe plaja, la 1km de Belek,40 km de Antalya si 35 km de aeroportul Antalya.
Turkey, Antalya-Belek De la 63.00 € de persoana/noapte
HOTEL CLUB ALIBEY MANAVGAT 5* - www.clubalibeymanavgat.com.tr Hotelul Club (Holiday Vilage) are o architectura deosebita in stil turcesc, otoman si se intinde pe o supurafata de 150.000 mp.
Turkey, Antalya-Side De la 61.00 € de persoana/noapte
HOTEL CLUB ALIBEY RESORT SIDE 5* - www.club-alibey.com Club AliBey se va deschide oficial in Mai 2010.
Turkey, Antalya-Side De la 48.00 € de persoana/noapte
CLUB FELICIA VILLAGE 5* - www.feliciavillage.com Clubul se afla la 84 km de aeroport Antalya , 14 km de Manavgat si 14 km de Side.
Turkey, Antalya-Side De la 33.00 € de persoana/noapte
HOTEL CLUB NENA 5* - www.clubnena.com.tr Hotelul cu o arhitectura otomana traditionala, este situat la o distanta de 12 km fata de orasul Manavgat si 15 km fata de Side; 80 km de aeroportul din Ant
Turkey, Antalya-Side De la 31.00 € de persoana/noapte
Hotelul este pozitionat la 65 km de Aeroportul din Izmir, pe plaja,si la 4 km de Kusadasi. www.coastlighthotel.ro
Turkey, Kusadasi De la 16.00 € de persoana/noapte
HOTEL CORINTHIA CLUB TEKIROVA 5* - www.corinthiahotels.com situat in regiunea turistica Tekirova, la 18 km fata de centrul statiunii Kemer, situat pe plaja.
Turkey, Antalya-Kemer Contactati-ne pentru detalii.
Avand inaltimea unui bloc cu 20 de etaje si o lungime de aproape 300 de metri, Costa Atlantica are o suprafata totala de peste 20 de ori mai mare decat Stadionul Olimpic din Roma.
Italy, Milano Contactati-ne pentru detalii.
Ferestrele panoramice ale Costa Allegra dau un nou inteles luminozitatii si creaza o deschidere unica spre scenariul de afara.
Italy, Milano Contactati-ne pentru detalii.
Multiplele fatade ale frumusetii, a artei si a designului sunt incorporate in aceasta noua bijuterie a Flotei Costa.
Italy, Savona Contactati-ne pentru detalii.
Pe aceasta super-nava Costa Cruises a dorit sa creeze o atmosfera contemporana de poveste fermecata, ridicata la un nivel si mai spectaculos prin folosirea unor tehnologii de varf din domeniul diverti
United Arab Emirates, Dubai Contactati-ne pentru detalii.
Plina de distractie, colorata si luminoasa, Costa Mediterranea va va incanta de indata ce pasiti in holul principal, cu lifturile sale panoramice din sticla si sculpturile elegante.
Italy, Milano Contactati-ne pentru detalii.
HOTEL CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA 5* - www.crystalhotels.com.tr Hotelul Crystal Family Resort & Spa este situat in Bogazkent, la 40 km de aeroport, la 50 km de centrul orasului Antalya
Turkey, Antalya-Belek De la 68.00 € de persoana/noapte
HOTEL CRYSTAL PARAISO VERDE 5*- www.crystalhotels.com.tr Hotelul Crystal Paraiso Verde este situat in regiunea turistica Belek- Bogazkent, la 7 km fata de statiunea Belek, 40 km distanta fata de oras
Turkey, Antalya-Belek De la 52.00 € de persoana/noapte
HOTEL DELPHIN DIVA PREMIER 5* - www.delphindiva.com Hotelul este situat pe plaja din Lara, la 15 km de centrul orasului Antalya,pe malul marii si la 11 km de aeroportul international.
Turkey, Antalya-Lara De la 83.00 € de persoana/noapte
DELPHIN PALACE DE LUXE COLLECTION 5* - www.delphinpalace.com Hotelul este situat la 10 km de aeroportul orasului Antalya, la 5 km de centrul orasului, chiar pe malul marii.
Turkey, Antalya-Lara De la 90.00 € de persoana/noapte
Hotel Dolphin Marina 4* face parte din Complexul Grand Hotel Varna Resort & Cazino.
Bulgaria, Sf Konstantin & Elena De la 34.00 € de persoana/noapte
HOTEL DUBROVNIK PALACE 5* - www.dubrovnikpalace.hr Hotelul este situat in peninsula Lapad la cateva minute de mers cu autobuzul de partea veche a orasului Dubrovnik.
Croatia, DUBROVNIK De la 50.00 € de persoana/noapte
Hotelul se afla in oaza de liniste Babin Kuk, una dintre cele mai frumoase locatii din Dubrovnik bucurandu-se de vedere la mare.
Croatia, DUBROVNIK De la 84.00 € de persoana/noapte
Hotelul ( www.panoramaesatotel.com ) este situat la 700 m de plaja orasului, la 1,5 km de centrul orasului Kusadasi, pe deal avand vedere asupra portului Kusadasi.
Turkey, Kusadasi De la 20.00 € de persoana/noapte
Complexul hotelier Primasol Sunlight www.primasol.com este format din hotelurile Excelsior 3* si Sunrise 3*+. Cele doua hoteluri sunt amplasate in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, la apro
Bulgaria, Nisipurile de Aur Contactati-ne pentru detalii.
Fame Residence Lara Spa & Resort 5* - Fame Style All Inclusive HOTEL FAME RESIDENCE LARA SPA & RESORT 5* - www.famehotels.com Hotelul este situat la 14 km de aeroportul orasului Antalya,
Turkey, Antalya-Lara Contactati-ne pentru detalii.
Hotel Fantasia Deluxe , renovat de curand este situat pe plaja la 5 km de centru Kusadasi.
Turkey, Kusadasi De la 35.00 € de persoana/noapte
HOTEL GRANADA LUXURY RESORT & SPA 5* - www.granada.com.tr Cel mai nou si luxos hotel din Alanya , deschis la 1 Mai 2010.
Turkey, Antalya-Alanya De la 55.00 € de persoana/noapte
Hotelul este situat vis - a - vis de portul Kusadasi, la 400 m de plaja publica, in orasul Kusadasi, la 70 km de aeroportul Izmir.
Turkey, Kusadasi De la 16.00 € de persoana/noapte
HOTEL HOLIDAY POINT 4* - www.holidaypointhotelspa.com Hotelul este localizat in zona turistica Kumkoy, la 200m fata de plaja, la 5 km distanta fata de Side, 60 km distanta fata de aeroportul.
Turkey, Antalya-Side De la 24.00 € de persoana/noapte
HOTEL IBEROSTAR BELLIS 5* - www.iberostar.com Hotelul Iberostar Bellis se afla la 5km de Belek , la 4 km de Kadriye , la 32 km de aeroport si 42 de km de centrul orasului Antalya.
Turkey, Antalya-Belek De la 47.00 € de persoana/noapte
Hotelurile Izgrev si Obzor Beach 4* www.iberostar.com reunite sub numele binecunoscutului lant hotelier Iberostar, sunt amplasate la numai 10 m de plaja cu nisip fin si auriu. Camerele sunt dotate cu
Bulgaria, Nisipurile de Aur De la 33.00 € de persoana/noapte
HOTEL IC GREEN PALACE - www.ichotels.com.tr Hotelul este situat la 15 km de aeroportul orasului Antalya,la 25 km de centrul orasului,chiar pe malul marii.
Turkey, Antalya-Lara De la 78.00 € de persoana/noapte
Hotelul este situat pe plaja din Potidea, la 55 km de Salonic si la 4 km de Nea Moudania.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 37.00 € de persoana/noapte
Kaliakra Palace Hotel 4* este un hotel nou, construit in 2000. Cladirea hotelului este cu 7 nivele, cu camere single, duble si apartamente.
Bulgaria, Nisipurile de Aur Contactati-ne pentru detalii.
Hotelul Korina este situat in frumoasa statiune Skala Potamia, la 400 m de plaja.
Greece, Thassos De la 21.00 € de persoana/noapte
HOTEL LARA BEACH 5* - www.hotellarabeach.com Hotelul Lara Beach , cu o atmosfera speciala proprie , va ofera frumusetile misterioase ale plajei Marii Mediterane.
Turkey, Antalya-Lara De la 75.00 € de persoana/noapte
HOTEL LETOONIA GOLF RESORT 5* - www.letooniaresorts.com Hotelul Letoonia Golf Resort este situat la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 3 km de localitatea Belek, la 45 km de centrul orasului
Turkey, Antalya-Belek De la 52.00 € de persoana/noapte
LIMAK ARCADIA RESORT 5* - www.limakhotels.com Hotelul este situat in Belek , la 35 km de aeroportul din Antalya si 40 km de orasul Antalya.
Turkey, Antalya-Belek De la 66.00 € de persoana/noapte
HOTEL LIMAK ATLANTIS RESORT 5* - www.limakhotels.com Hotelul este situat in statiunea Belek la 45 km de Antalya si la 35 km de aeroport.
Turkey, Antalya-Belek De la 71.00 € de persoana/noapte
Hotelul Lotos 3* www.lotos-hotel.com este situat la malul marii, langa portul de yachturi al statiunii Balchik. In apropiere se alfa vechiul oras unde puteti vedea numeroase monumente. Nu foarte depar
Bulgaria, Balchik De la 11.00 € de persoana/noapte
Un hotel complet renovat in 2004, amplasat la 350 m de plaja in centrul statiunii, intr-un cadru natural deosebit.
Bulgaria, Nisipurile de Aur Contactati-ne pentru detalii.
Hotel Marina Beach 5* este situat intr-o mica vale. Aici esti aproape pe plaja si sunt doar cateva trepte pana la marea cu plaja de nisip fin.
Bulgaria, Duni De la 36.00 € de persoana/noapte
Complexul hotelier Marina Grand Beach 5* www.marinagrandbeach.bg ofera o gama larga de servicii suplimentare la care se adauga cazarea confortabila la numai cativa pasi de centrul statiunii.
Bulgaria, Nisipurile de Aur De la 41.00 € de persoana/noapte
HOTEL MAXX ROYAL BELEK GOLF & SPA 5* - www.maxxroyal.com Cel mai mare ALL SUITE HOTEL de pe coasta Mediteraneana.
Turkey, Antalya-Belek De la 132.00 € de persoana/noapte
Hotelul se afla in prima linie de hoteluri de langa mare, incanta turistii cu fatada sa de piatra, ornamente de fier forjat si verdeata.
Bulgaria, Balchik De la 26.00 € de persoana/noapte
Hotelul este recent construit si face parte din Sani Resort Hotels.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 61.00 € de persoana/noapte
HOTEL OTIUM ECO CLUB 5* - www.otiumhotels.com Hotelul este situat la 450 m de plaja cu nisip amestecat cu pietricele. Pana in centrul statiunii Side sunt cca 7km.
Turkey, Antalya-Side De la 34.00 € de persoana/noapte
HOTEL PALOMA BEACH 4* (fost PAPILLON MUNA) - www.palomahotels.com Hotelul este situat la malul marii,la 5 km de centrul statiunii Side si la 60 km de aeroportul din Antalya. Hotelul a fost deschis
Turkey, Antalya-Side De la 41.00 € de persoana/noapte
Hotelul este situat la 10 km de Kemer si 45 km de aeroportul din Antalya.
Turkey, Antalya-Kemer Contactati-ne pentru detalii.
HOTEL PAPILLON AYSCHA 5* www.papillon.com.tr Hotelul: este situat la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 4 km de localitatea Belek,chiar pe malul marii.
Turkey, Antalya-Belek De la 52.00 € de persoana/noapte
HOTEL PAPILLON ZEUGMA HOTEL 5* - www.papillon.com.tr Hotelul este situat la 35 km de aeroportul orasului Antalya, la 4 km de localitatea Belek, chiar pe malul marii.
Turkey, Antalya-Belek De la 56.00 € de persoana/noapte
Pelican Bay Hotel Arta este un resort de 4* plin de eleganta cu servicii excelente, camere de lux, cu gust si decor unic. Salon dotat cu aer conditionat,iar in hol are acces Wi-Fi gratuit.
Greece, Mykonos Contactati-ne pentru detalii.
Hotelul este localizat in Peninsula Halkidiki, la 1 km de istmul Potidea.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 33.00 € de persoana/noapte
Hotelul este situat pe plaja, in Kassandra, Peninsula Halkidiki, la 1 km de Nea Potidea, 4 km de Nea Moudania, 55 km de aeroportul din Salonic; este construit intre cele 2 mari, in locul cel mai ingus
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 35.00 € de persoana/noapte
Hotelul este situat pe plaja, in Peninsula Kassandra, in apropierea unui port de yacht - uri (cu o capacitate de 180 yacht - uri), la 70 km distanta de aeroportul Salonic.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 92.00 € de persoana/noapte
Hotelul este situat pe plaja la 1 km de statiunea Skala Rachoni,12 km de portul din Thassos.
Greece, Thassos De la 27.00 € de persoana/noapte
Este situat pe malul marii, la 12 km de Kusadasi si la 75 km de aeroportul din Izmir.
Turkey, Kusadasi De la 38.00 € de persoana/noapte
HOTEL LARES PARK DELUXE 5* - www.laresparkhotel.com In cartierul Lara, la 10 km de centrul orasului si la 8 km de aeroportul Antalya.
Turkey, Antalya-Lara De la 60.00 € de persoana/noapte
HOTEL RIXOS PREMIUM 5* - www.rixos.com Hotelul este situat la 40 km de aeroportul orasului Antalya, la 4 km de localitatea Belek,chiar pe malul marii.
Turkey, Antalya-Belek De la 99.00 € de persoana/noapte
HOTEL RIXOS TEKIROVA 5* - www.rixos.com Hotelul este situat la 75 km de aeroportul orasului Antalya,la 18 km de orasul Kemer, la 2 km de Tekirova, chiar pe malul marii.
Turkey, Antalya-Kemer Contactati-ne pentru detalii.
Hotel Royal este construit in 2003 si este situat la 300 m de plaja si nu departe de una dintre cele mai mari atractii din statiunea Nisipurile de Aur – parcul de distractii Acvapolis.
Bulgaria, Nisipurile de Aur De la 24.00 € de persoana/noapte
HOTEL ROYAL WINGS 5* www.royalwingshotel.com Hotelul este situat la 15 km de aeroportul orasului Antalya, la 17 km de centrul orasului, chiar pe malul marii.
Turkey, Antalya-Lara De la 95.00 € de persoana/noapte
Hotel Rubin 4* complet renovat si in intregime dotat cu A/C,este situat foarte aproape de plaja. Este recomandat celor ce cauta odihna si relaxare intro atmosfera deosebita.
Bulgaria, Sf Konstantin & Elena De la 34.00 € de persoana/noapte
Hotelul este localizat in statiunea Sani Beach Holiday pe bratul Kasandra a peninsulei Halkidiki la 70 de km de aeroportul din Salonic.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 129.00 € de persoana/noapte
Hotelul este localizat pe plaja de nisip in statiunea Sani la 70 de km de aeroportul din Salonic.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 43.00 € de persoana/noapte
Hotelul se afla pe plaja, la o distanta de 70 km de aeroportul din Salonic.
Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA De la 54.00 € de persoana/noapte
HOTEL SHERWOOD BREEZES 5* - www.sherwoodbreezesresort.com Hotelul Sherwood Breezes se afla pe plaja, la cca 16 km fata de centrul orasului Antalya.
Turkey, Antalya-Lara De la 56.00 € de persoana/noapte
Sol Nessebar Palace 5* www.solmelia.com este unul din cele mai luxoase hoteluri din statiunea Nessebar.
Bulgaria, Nessebar De la 39.00 € de persoana/noapte
HOTEL SUENO BEACH SIDE 5* - www.sueno.com.tr Hotelul se afla in regiunea Sorgun, la ~ 1 km fata de zona Side, 4 km fata de Manavgat.
Turkey, Antalya-Side Contactati-ne pentru detalii.
HOTEL SUENO GOLF 5* - www.sueno.com Hotelul Sueno Golf se afla la 400 m de malul marii, la 30 km de aeroport si 40 de centrul orasului Antalya. A fost construit in anul 2007 si se intinde pe o supra
Turkey, Antalya-Belek De la 86.00 € de persoana/noapte
Sunset Resort Hotel 5* www.sunsetresort.bg este una din cele mai noi si mai atractive locatii de pe litoralul bulgaresc (inaugurata in sezonul 2006).
Bulgaria, Pomorie De la 60.00 € de persoana/noapte
HOTEL TITANIC BEACH & RESORT 5* www.titanic.com.tr Hotelul Titanic Beach & Resort se afla la 12 km fata de centrul orasului. Hotelul are forma celebrului vapor Titanic.
Turkey, Antalya-Lara De la 84.00 € de persoana/noapte
HOTEL VENEZIA PALACE RESORT 5* - www.veneziapalace.com Hotel Venezia Palace Resort este situat la 20 km de aeroport si la 25 km de centrul orasului Antalya, pe plaja in statiunea Kundu.
Turkey, Antalya-Lara De la 74.00 € de persoana/noapte
Hotelul Vera Santa Maria este situat pe plaja (distanta pana la plaja cca 150m), la 4 km de centru Kusadasi si la 75 km de aeroport Izmir.
Turkey, Kusadasi De la 23.00 € de persoana/noapte
Hotelul de 4* Viva Club www.vivahotel-bg.com este amplasat la inceputul statiunii Nisipurile de Aur, aproape de drumul principal ce leaga Varna de Nisipurile de Aur si Albena, la 800 m de plaja.
Bulgaria, Nisipurile de Aur De la 25.00 € de persoana/noapte
HOTEL WOW KREMLIN PALACE - www.wowhotels.com Hotelul se afla in In zona Lara Kundu - Antalya, la 20 Km de aeroportul Antalya si la 20 Km de centrul orasului Antalya.
Turkey, Antalya-Lara Contactati-ne pentru detalii.
HOTEL WOW TOPKAPI PALACE - www.wowhotels.com
Turkey, Antalya-Lara Contactati-ne pentru detalii.