Detalii oferta                                                                                              Data: 08.08.2022
Hotel Croaziera Costa Favolosa star star star star star
Locatie:United Arab Emirates, Dubai
Durata:
Tip cazare:Hotel star star star star star
Masa:Full Board
Transport:Mixt
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
Costa Favolosa: Pe aceasta super-nava Costa Cruises a dorit sa creeze o atmosfera contemporana de poveste fermecata, ridicata la un nivel si mai spectaculos prin folosirea unor tehnologii de varf din domeniul divertismentului.
Totul este creat pentru a va incanta privirea: materialele fine folosite in mobilierul interior, spatioasele zone publice in stil gotic din zona Atriului, ornate cu forme luminoase si Lounge-ul luminat de mii de cristale Swarowski.
Le fel precum intr-un basm, cea mai mare distractie va asteapta in zona de divertisment: cinematograful 4D, care va va stimula toate simturile, Sala de Jocuri si Ringul de Dans pentru cei mici... Nu uitati sa faceti o baie in noua piscina alimentata de o fantana arteziana, sa incercati Aqua Park-ul cu jocuri acvatice, o fortareata si Corabie a Piratilor.
Ingaduiti-va un moment de tranchilitate si relaxare cu exclusivele tratamente Samsara in prestigiusul Spa pe 6.000 mp - o zona devenita mult mai fermecata cu noile Apartamente cu Jacuzzi personal.
Facilitati:
Vasul Costa Favolosa 5* are urmatoarele facilitati: 13 baruri: Classico Montespan, Grand Bar, Piano Bar Pompadour, Coffee & Chocolate Bar, Sports Bar, Cognac & Cigar Bar, Bar Scuderia Costa, 13 punti pentru pasageri, Serviciu de ingrijire copii, Jocuri Video, Squok Club, Piscina pentru Copii, Aqua Park cu Fortareata si Corabie, Centru Shopping, inlculiv Magazin Costa by Emilio Robba, 5 (Restaurant Duca D\\\\\\\\\\\\\\\'Orleans, Restaurant Duca di Borgogna, Restaurant Samsara, Club Favolosa, Buffet-Restaurant Ca\\\\\\\\\\\\\\\' D\\\\\\\\\\\\\\\'Oro, Pizzerie) , Cinematograf 4D, Simulator Golf, Simulator Grand Prix, Internet Point, Biblioteca, Galerie Foto, Spalatorie, Pista de Jogging, Teren de Sport, Centru Fitness , 4 piscine (1 cu acoperis retractabil si ecran gigant, tobogan acvatic), Teatru pe 3 nivele, Cazino, Discoteca, DIferite Lounge-uri, 5 Jacuzzi, Samsara Spa pe 6.000 mp (Diferite Camere de Tratament, Sauna, Baie Turceasca cu Aburi, Salon de Infrumusetare si Coafura, 91 Cabine cu Acces direct la Spa, inclusiv 6 Apartamente cu Jacuzzi propriu)
Facilitati Camere:
Dotari:
Dimensiunea Cabinei difera in functie de categoria aleasa - ca. 15 mp
- Pat dublu sau 2 paturi
- In unele cabine al 3-lea / 4-lea pat suspendat
- Baie cu dus si WC
- Uscator de par
- Masa si Scaun
- TV cu satelit
- Radio
- Aer conditionat
- Telefon
- Minibar
- Seif
- Serviciu de cabina 24 de ore
Servicii Incluse:
- 7 nopti cazare.
- Pensiune completa cu mai multe mese in timpul zilei: ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, mic dejun (incl. gratuit in cabina), pranz, ceai dupa-amiaza, pizza, grill si snack-uri, cina si bufet la miezul noptii
- Receptie organizata de catre Capitan si serate cu meniuri si spectacole speciale
- Utilizarea echipamentului vasului cum ar fi piscinele, sezlongurile de pe punte, centrul de fitness, jacuzzi, clubul de noapte, sauna, baia cu aburi, prosoapele de plaja, biblioteca
- Participare la toate activitatile zilnice: jocuri, cautari de comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice
- Muzica live, show-uri, cabaret in teatrul de la bord, petrecerile din programul de bord croazierei
- Taxe de port ( 120 euro / pers. pentru croazierele de pana la 8 zile; 135 euro / pers. pentru croazierele de pana la 12 zile; 165 euro / pers. pentru croazierele de pana la 15 zile; 195 euro / pers. pentru croazierele de pana la 20 de zile; 495 euro / pers. pentru World Cruise)
- Cursuri de sport (aerobic, stretching, bodydancing, step, etc) si asistenta din partea instructorilor de la sala de fitness.
Servicii Excluse:
- Bauturile alcoolice si racoritoare (la cerere aveti posibilitatea de a achizitiona un pachet de bauturi la bord. Ex. 1) Boys & Girls Card - 20 bauturi racoritoare la alegere 48 EURO; 2) Easy Package - 4 butelii de vin + 7 sticle de apa 79 EURO ; 3) X1 Package - bauturi la pahar fara limita de cantitate: vin, bere sau racoritoare 13 EURO / zi / adult sau 7.50 EURO/ zi / copil
- Excursii optionale la tarm
- Asigurarea de calatorie optionala
- Jocurile video, jocurile de la Casino, utilizarea internetului
- Taxa pentru serviciile hoteliere de la bord (Service charge)
- Servicii personale (tratamente de infrumusetare, cumparaturi de la magazin, serviciul de curatatorie/calcatorie, convorbiri telefonice, consultatii in centrul medical, mesele servite in restaurantele Club (se percepe o taxa nominala de ? 20 / pers.) sau restaurantele Wellness/Samsara (turistii care au achizitionat cabine Wellness sau Samsara iau masa gratuit in aceste restaurante)
- Cheltuieli personale
- Transportul din tara catre locul de imbarcare si retur
- Transferurile (exista posibilitati de transfer de la aeroport la portul de imbarcare contra cost).
Note:
ITINERARIU :
Dubai - Dubai - Muscat - Fujayarah - Abu Dhabi - Khasab - Dubai - Dubai.

SERVICE CHARGE (TAXA PENTRU SERVICIILE HOTELIERE LA BORD)
La sfarsitul croazierei, se va achita obligatoriu o taxa pentru toate serviciile hoteliere oferite la bordul navei, dupa cum urmeaza:
Pentru toate croazierele :
- cu o durata egala sau mai scurta de 8 nopti: 7.00 euro / adult / zi
- cu o durata mai lunga de 8 nopti: 6.00 euro / adult / zi
Copiii sub 14 ani: nu platesc Service Charge.
Copiii cu varste intre 14 si 17 ani: achita 50% din tarifele mai sus mentionate.

Documente de calatorie: Pasaport