Detalii oferta                                                                                              Data: 08.08.2022
Hotel Paloma Beach Resort star star star star
Locatie:Turkey, Antalya-Side
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:All Inclusive
Transport:Personal
Pret:De la 41.00 € de persoana/noapte
Facilitati:
Hotelul e compus dintr-o cladire principala si bungalow-ri cu 1-2 etaje, un restaurant principal, 3 restaurante a la carte, bar, bar pe plaja, bar la piscina, discoteca, amfiteatru, sala de conferinte, sala de jocuri, salon TV, internet, magazine, schimb valutar, frizerie, spalatorie, servicii medicale, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile, piscina, piscina cu topogane acvatice, piscina acoperita.Sezlongurile, umbrelele, saltelele si prosoapele de plaja la piscina si pe plaja sunt fara plata.
Tenis de masa, 2 terenuri de tenis, volei pe plaja, polo in apa, baschet, trageri cu arcul, darts, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, sala de forta, sauna, baie turceasca. Biliardul, fotbalul, masajul, peeling-ul si sporturile acvatice pe plaja se platesc suplimentar. La 5km de hotel exista un centru de echitatie. Pentru copii exista o piscina cu topogane acvatice, mini-club, teren de joaca, fotbal si discoteca pentru copii. Jocurile la calculator si serviciile de bona se platesc suplimentar. Piscina cu topogane acvatice.
Facilitati Camere:
Toate camerele standard (aproximativ 27-32mp) au: baie (foen), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor, mini-bar, seif. 120 de camere se afla in cladirea principala, iar 174 in bungalow-ri. La rezervarea camerelor se aplica sistemul run of the house , repartizarea este la aprecierea administratiei hotelului.
Servicii Incluse:
Cazare cu all inclusive.
Servicii Excluse:
Asigurarea medicala.
Note:
Early Booking:
- Pentru rezervarile efectuate si achitate integral pana la 31.03.2010 - 10% Reducere - numai din cazare.