Detalii oferta                                                                                              Data: 24.05.2022
Hotel Wow Kremlin Palace star star star star star
Locatie:Turkey, Antalya-Lara
Durata:
Tip cazare:Hotel star star star star star
Masa:Maxime All Inclusive
Transport:Personal
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
Se intinde pe un teritoriu de 75,000 mp.
Facilitati:
Cu un Lobby la moda , restaurant principal, receptie si centru de conferinte,cladirea principala este o copie foarte reusita a Muzeului de Istorie original.
Restaurante principale, Restaurant Stolista, La Gondola (Italian), Restaurant Pasha (Turcesc), Restaurant Trapeza (Rusesc), Restaurant El Sombrero (Mexican). Bar Sushi (Japonez) cu plata. Toate restaurantele A`la Carte sunt cu rezervare in prealabil; 7 baruri in cadrul complexului hotelier. doctor, spalatorie/curatatorie, baby sitting, coafor, centrul de infrumusetare, toate aceste servicii sunt cu plata.
Facilitati Camere:
Toate camerele sunt amplasate in cladiri de 4-6 etaje fiind deservite de 10 lifturi.
In total sunt 837 camere, din care: 732 camere standard (max. 2+1 pax), 79 Duplex (max. 4 pax), 30 camere cu conexiune (max. 5 pax), 14 Suite (max. 2+1 Pax), 10 camere pentru persoane cu dizabilitati, 1 suita royal (max. 2+1 pax) si 1 suita junior (max.3 pax).
Toate camerele au: balcon sau terasa, baie dotata cu dus sau cada, uscator de par, A/C, telefon direct, TV satelit si muzica, TV cu plata, internet (cu plata), mini bar (racoritoare si bere, zilnic) si seif.
Servicii Incluse:
Maximum All Inclusive - Toate mancarurile si bauturile locale si o parte din bauturile de import sunt gratuite. Cafeneaua Pushkin si mic dejun a la Carte sunt cu plata. Room service este cu plata cu exceptia camerelor suite unde serviciul este gratuit. La restaurantele A`la Carte puteti beneficia de servicii gratuite o singura data pe sejur. Room service, vinurile speciale, bauturile de lux si restaurantul A`la Carte - Sushi, Puskin Cafe sunt cu plata.
Plaja privata, de nisip. Sezlonguri, umbrele si prosoapel - gratuit.
Piscine in aer liber si interioare pentru adulti si copii, tobogane cu apa, 8 terenuri de tenis, pista de jogging, tenis de masa, squash, baschet, mini footbal, volei pe plaja, centru de fitness, sauna, baie turceasca, jacuzzi, centru de sanatate. Sporturile de apa cu motor, masajul si centrul de infrumusetare sunt cu plata. Animatie zilnica si program de seara, disco. Mini club pentu copii intre 4 si 7 ani, Jokers Club pentru copii intre 8 si 12 ani si club pentru adolescenti intre 13 si 16 ani. Exista meniu special pentru copii.
Servicii Excluse:
Asigurarea medicala