Detalii oferta                                                                                              Data: 24.05.2022
Hotel Flamingo star star star star
Locatie:Spain, MALLORCA
Durata:
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:All Inclusive
Transport:Avion
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
HOTEL FLAMINGO 4* - www.flamingohotel.es
Hotel Flamingo se afla la 90m de plaja din Playa de Palma cu o vedere superba asupra golfului Palma. Hotelul nu accepta pat suplimentar, dispune doar de camere duble cu capacitate maxima de 2 persoane. Hotelul a fost renovat integral la sfarsitul anului 2008.
Facilitati:
Hotel Flamingo are urmatoarele facilitati: restaurant cu show cooking, terasa, lounge, cocktail bar, piscina exterioara, piscina interioara incalzita in perioada 1 octombrie - 31 mai, sala de gimnastica, jacuzzi, teren de tenis in fata hotelului, acces internet.
Facilitati Camere:
Hotel Flamingo dispune de 88 de camere duble, majoritatea cu vedere la mare, dotate cu terasa/balcon, baie cu geam spre camera, telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar (contra cost), seif (contra cost), uscator de par.
Servicii Incluse:
Transport cu avionul cursa charter (zbor direct) Bucuresti– Palma de Mallorca si retur, compania TAROM
7 nopti cazare cu All Inclusive
Transfer aeroport– hotel– aeroport
Asistenta turistica.
Servicii Excluse:
Taxele de aeroport si catering: 95 EURO/ persoana (obligatorii)– taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana
Asigurarea medicala: aproximativ 36 LEI/ pers pentru 8 zile (varsta cuprinsa intre 18 ani– 65 ani)
Asigurarea storno (optionala): 2% din contravaloarea pachetului, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice
Excursiile optionale.
Note:
INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE:
Documente necesare calatoriei: carte de identitate sau pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. Copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual sau trebuie trecuti pe pasaportul parintilor.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.