Detalii oferta                                                                                              Data: 24.05.2022
Hotel Cabana Schiorilor star star star star
Locatie:Romania, Predeal
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Personal
Pret:De la 1725.00 RON de persoana/noapte
Descriere Generala:
HOTEL CABANA SCHIORILOR 4* - www.cabanaskiorilor.ro

Cabana Schiorilor este situata pe strada Teleferic Nr.8B, la baza partiei de ski Clabucet din Predeal si este un punct de plecare spre diferite trasee montane si obiective turistice din zona Valea Prahovei. Cu o arhitectura si o amenajare moderna hotelul Cabana Schiorilor este locul ideal de a va petrece timpul liber si vacantele alaturi de familie si prieteni.
Facilitati:
Cabana Skiorilor va pune la dispozitie o sala de conferinta avand o capacitate de 40 de locuri, dotata cu TV color, DVD, ecran de proiectie, flip chart si video proiector.
Restaurantul Cabana Skiorilor cu o capacitate de 80 de locuri , va asteapta sa gustati preparate cu specific traditional romanesc cat si international. Totodata este locul cel mai potrivit pentru distractie oferindu-va petreceri cu lautari, karaoke si dansuri.
Facilitati Camere:
Cabana Skiorilor asigura turistilor un grad ridicat de confort oferind camere, moderne , dotate cu internet, minibar , televiziune prin cablu, grup sanitar propriu si balcon.
Servicii Incluse:
Cazare 5 nopti cu mic dejun
Cina festiva cu muzica live in seara de Revelion (Meniu complet-mancare si bautura).
Note:
Reduceri:
Copii sub 7 ani au gratuitate.
A 3-a persoana in DBL / Apt = 30% din valoarea pachetului.