Detalii oferta                                                                                              Data: 19.05.2022
Hotel Savoy star star star star
Locatie:Romania, Mamaia
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:Half Board
Transport:Personal
Pret:De la 124.00 RON de persoana/noapte
Descriere Generala:
HOTEL BEST WESTERN SAVOY 4* - www.savoyhotel.ro
Adresa: Best Western Hotel Savoy, Mamaia, jud. Constanta, Cod 900001
Hotelul Best Western Savoy este amplasat in partea de nord a statiunii Mamaia, direct pe plaja.
Hotelul Best Western Savoy este situat la 5.5 km de aeroportul international Mihail Kogalniceanu.
Hotelul face parte din lantul hotelier Best Western Savoy.
Hotelul Best Western dispune de restaurant cu specific libanez si mediteranean cu o capacitate de 250 locuri in interior si 300 locuri pe terasa, de lounge– bar cu terasa pe plaja cu o capacitate de 60 locuri, Escape Bar– amplasat in lobby, salon de infrumusetare, 3 Sali de conferinta dotate cu: ecran de protective, flipchart, acces la internet– wireless, bar la piscina, sauna, Jacuzzi, bazin incalzit, salon de masaj, birou de schimb valutar, parcare cu o capacitate de 60 locuri.
Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces control in camera pe baza de cartele magnetice.
Facilitati:
Hotelul Best Western Savoy 4* dispune de urmatoarele facilitati: restaurant Emir cu specific libanez si mediteraneean, capacitate 250 de locuri in interior si 300 de locuri pe terasa, Emir Lounge - bar cu terasa pe plaja, capacitate 60 de locuri unde puteti servi cocktail-uri racoroase si savura aroma unei narghile, Escape Bar - amplasat in lobby , locul ideal pentru relaxare, La Domnul Girafa - Academia de Joaca - loc de joaca de copii, beauty Salon, 3 sali de conferinte - acces High Speed Internet wireless gratuit, dotate cu ecran de proiectie, flipchart, piscina exteriora neincalzita pentru adulti, capacitate 70 de locuri si piscina exterioara neincalzita pentru copii, pool bar, SPA: sauna (4 persoane), jacuzii (2 locuri), bazin incalzit (4 persoane), salon masaj, sala de fitness, birou de schimb valutar, servicii de spalatorie, parcare.
Facilitati Camere:
Hotelul Best Western Savoy 4* dispune de: 98 de camere duble din care 54 cu pat matrimonial si 44 cu paturi separate (Twin), 17 duble deluxe, 8 apartamente junior.
Toate camerele sunt generoase ca si suprafata– 24– 25 mp au vedere la mare si balcoane, de unde puteti admira rasaritul de soare. Numarul maxim de persoane ce pot fi cazate intr-o camera dubla standard– 2 adulti si un copil.
DUBLA DELUXE
Cele 17 Duble De Luxe sunt impartite pe toate etajele hotelului si au vedere la mare frontala si laterala. Suprafata acestor spatii de cazare este mai mare decat a Dublelor Standard , (minim 36.mp), si au in plus fata de acestea, o canapea extensibila. Numarul maxim de persoane care se pot caza intr-o astfel de camera, este de 3 adulti si 1 copil sau de 2 adulti si doi copii.
APARTAMENT JUNIOR
Sunt in numar de 8 , dispuse cate 1 apartament / fiecare etaj si au vedere la mare si piscina hotelului.Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din dormitor. Toate apartametele sunt prevazute cu o chicineta, iar livingul cu canapea extensibila.Suprafata acestui tip de apartament este de 50 mp, si poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 2 copii.
APARTAMENT SENIOR
Sunt impartite pe etajele 1– 4 , cate unul pe fiecare etaj, si au vedere frontala la mare. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din living. Baile acestor apartamente sunt mai mari si sunt prevazute cu cada jacuzzi si cabina de dus. Toate apartamentele au o chicineta si o canapea extensibila, suprafata acestora fiind de 60 mp. Se pot caza in Apartamentul Senior maxim 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 2 copii.
APARTAMENT EXECUTIV
Cu o vedere senzationala de la nivelul etajelor 7 si 8, cele doua Apartamente Executive, cu o suprafata de 80 mp, sunt special amenajate pentru a imbina confortul unei vacante de vis cu necesitatea de a avea business-ul aproape. Balcoanele se intind pe toata lungimea apartamentului cu iesiri din dormitor si living. Intrarea in aceste spatii de cazare se face prin living, iar intrarea in baie este din living. Baile acestor apartamente sunt de 10 mp si sunt prevazute cu cada jacuzzi si cabina de dus. In living putem regasi o canapea extensibila si un birou utilat. Apartamentul Executiv poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 2 copii.
APARTAMENT MATRIMONIAL
Cele doua Apartamente Matrimoniale se situeaza la etajele 5 si 6 ale hotelului cu o suprafata de 55 mp si 66 de mp, si au vedere frontala la mare de pe terase cu suprafete de 40mp, dotate cu sezlonguri. Baile acestor apartamente sunt de 10 mp si sunt prevazute cu cada jacuzzi si cabina de dus. In living putem regasi o canapea extensibila si un birou utilat. Apartamentul Matrimonial poate gazdui un numar maxim de 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 2 copii.
Servicii Incluse:
Cazare cu mic dejun / demipensiune.
Servicii Excluse:
Taxa de statiune, in valoare de 5% din tariful primei noptii de cazare, se achita de catre fiecare turist in parte la Receptie, la Check-in.
Note:
Reduceri:
- copii 0-10 in camera cu 2 adulti - 100% reducere la cazare si masa (fara pat suplimentar)
- copii intre 10-13 ani in camera cu 2 adulti 100% reducere la cazare (fara pat suplimentar) + 15 Lei/zi contravaloarea micului dejun.