Detalii oferta                                                                                              Data: 19.05.2022
Hotel PiccadiIly star star
Locatie:Romania, Mamaia
Durata:
Tip cazare:Hotel star star
Masa:Full Board
Transport:Personal
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
HOTEL PICCADILLY 2* - www.piccadilly.ro
Hotelul Piccadilly este localizat in centrul statiunii, in zona Cazino, pe malul lacului, foarte aproape de majoritatea atractiilor din Mamaia si totusi intr-o adevarata oaza de liniste si verdeata!
Hotelul Piccadilly se afla la 100 m de plaja.In incinta hotelului Piccadilly din Mamaia , s-a inaugurat Prima Scoala de windsurfingpe litoralul romanesc.
Hotelul Piccadilly dispune de un restaurant cu o capacitate de 200 locuri cu o bucatarie cu specific traditional si international ; o terasa cu o capacitate de 100 locuri.
Hotelul Piccadilly pune la dispozitia clientilor sai o sala de conferinte de 80 locuri, dotata cu aer conditionat, flip-chart, ecran, retroproiector, sistem de sunet cu masa de mixaj, cablu TV si acces internet.
In incinta hotelului Piccadilly din Mamaia , s-a inaugurat Prima Scoala de windsurfing pe litoralul romanesc.

Puncte de atractie: plimbare cu vaporasul spre Insula Ovidiu si Restaurant Cherhana;activitati de pescuit in lacul Mamaia; Zona Cazino-Mamaia– Club Castel - punctul fierbinte al statiunii cu terase, restaurante, discoteci si cluburi, magazine, bancomate, concerte-live; puncte de plecare/sosire Telegondola; Restaurant Vatra;
Vizite in orasul Constanta la : Acvariul Constanta, Observatorul Astronomic si Statia Solara, Planetariul Constanta, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii, Moscheea, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Sculptura Ion Jalea etc.
Vizite in judetul Constanta la: Muzeul Arheologic Adamclisi, Monumentul Tropaeum Traiani, Cetatea Pacuiul lui Soare, Manastirea Sfantul Andrei, Manastirea Dervent, Cetatea Histria etc.
Vizite in Bulgaria si pe litoralul bulgaresc : Balchik, Albena, Varna, Dobrich etc.
Facilitati:
Hotelul Piccadilly 2* dispune de: receptie, restaurant, 4 etaje, terasa pe malul lacului, loc de joaca pentru copii, spatiu verde, bar, sala de conferinte cu aer conditionat (se obtine prin reamenajarea restaurantului), parcare sub protectie non-stop, pastrare valori, trezire la ora solicitata, transmitere de mesaje, ziare la receptie, intrare/iesire corespondenta, comanda taxi, informatii despre mersul trenurilor si orarul curselor aeriene interne, rezervari pentru inchiriere terenuri (tenis, fotbal) si echipamente sportive (barca, skyjet, windsurf, sky nautic, etc).
Facilitati Camere:
Hotelul Piccadilly 2* dispune de 192 camere duble dotate cu: 2 paturi, fotolii si masuta, televizor, minibar si grup sanitar propriu cu cadita si dus, mocheta/pardoseala din gresie, balcon, o parte dintre camere fiind dotate cu aer conditionat.
Servicii Incluse:
Cazare 6 nopti cu mic dejun / demipensiune / pensiune completa.
Servicii Excluse:
Taxa de statiune - reprezinta 4% din prima zi de cazare (conform legislatiei in vigoare) si se achita la receptia hotelului.
Note:
Suplimente:
- Mic dejun 20 Lei/pers/zi
- Demipensiune 50 Lei/pers/zi
- Pensiune completa 80 Lei/pers/zi
Reduceri: Se acorda gratuitatea la cazare pentru copii pana in 12 ani, cazati in camera cu doi adulti platitori, fara solicitatre de pat suplimentar. Pretul patului suplimentar este de 50% din valoarea locului de cazare.