Detalii oferta                                                                                              Data: 24.05.2022
Hotel Golden Tulip star star star star
Locatie:Romania, Mamaia
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Personal
Pret:De la 148.50 RON de persoana/noapte
Descriere Generala:
HOTEL GOLDEN TULIP 4* - www.goldentulip.ro
Adresa: Golden Tulip Mamaia - Bd. Mamaia 209 - 900001 - Constanta - Romania
Hotelul Golden Tulip 4* este situat partea de nord a statiunii Mamaia, pe malul marii.
Hotelul Golden Tulip 4* este recomandat familiilor cu copii deoarece personalul hotelului acorda foarte multa atentie atat familiei cat si copiilor.
Hotelul dispune de: un restaurant ( Jupiter ) cu specific national si international, cu meniuri speciale create pentru copii, terasa pe malul marii, lobbybar ( Junona ), piscina exterioara cu o capacitate de 40 locuri. Pe timpul serii in lobbybar Junona se organizeaza seri de karaoke.
Hotelul Golden Tulip 4* nu accepta animale de companie.
Facilitati:
Hotelul Golden Tulip 4* dispune de urmatoarele facilitati: receptie, restaurant - cu terasa, parcare proprie - 85 locuri contra cost - 20 lei/zi/autoturism, internet - in spatiile comune de la parter - sistem wireless, animalele de companie acceptate, 2 corpuri, parter si 4 etaje, lift, bar de zi, piscina.
Facilitati Camere:
Hotelul Golden Tulip 4* dispune de: 290 camere, dintre care 46 camere sunt cu vedere la mare, 6 apartamente si 33 camere family.
Camerele Hotelului Golden Tulip 4* au un mobilier modern si sunt dotate cu: tv, telefon, seif, minibar, baie (uscator de par), aer conditionat (centralizat).
FAMILY ROOM : 21 mp dotata cu un pat matrimonial, o camera cu 2 paturi care comunica intre ele (fara usa), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV satelit, minibar, aer conditionat, telefon, balcon sau terasa, seif.
JUNIOR SUITE: este un apartament cu dormitor (pat matrimonial) si living (canapea), grup sanitar propriu cu cada si uscator de par + baie de servici, TV satelit, minibar, aer conditionat, telefon, balcon sau terasa. Junior Suite nu au vedere la mare si sunt situate in corpul perpendicular pe plaja cu pardoseala cu gresie. Aceste tipuri de spatii de cazare nu au usa intre cele doua incaperi.
Accesul in camere se face pe baza de cartela electronica.
Servicii Incluse:
Cazare cu mic dejun.
Taxa locala.
Servicii Excluse:
Transportul.
Note:
Suplimente:
- supliment demipensiune: 60 Lei/pers/zi
- supliment pensiune completa: 95 Lei/pers/zi
Conditii si reduceri copii:
In camerele duble standard si cu vedere la mare se accepta maxim 2 adulti.
In camerele duble family se accepta maxim 2 adulti si 2 copii 0-12 ani, micul dejun pentru copii fiind inclus in tarif.
In Apartamentele Master se accepta maxim 3 adulti.
In apartementele Master se accepta maxim 2 adulti si 2 copii 0-12 ani, micul dejun pentru copii fiind inclus in tarif.
Copil 12-18 ani sau al treilea adult: achita valoarea unui loc adult in apartament
Reducere suplimentele de masa :
Copii 0-2 ani – gratuit. La cerere, se informeaza receptia si restaurantul, menu-ul cu care este obisnuit bebelusul (baby meal), tarif : 50% din tariful pt adult Copii 02-06 ani : kids menu - reducere 50% din tariful meselor pentru adulti. La cerere se informeaza receptia si restaurantul si se poate pregati in functie de menu-ul cu care este obisnuit copilul
Copii 06-12 ani : reducere 50% din tariful meselor pentru adulti
Copii 12-18 ani : reducere 25% din tariful meselor pentru adulti.