Detalii oferta                                                                                              Data: 24.05.2022
Vila Doina star star star
Locatie:Romania, Bucovina
Durata:La cerere
Tip cazare:Vila star star star
Masa:Only Bed
Transport:Personal
Pret:De la 36.00 RON de persoana/noapte
Descriere Generala:
Vila Doina se afla pe versantul muntelui, la doar 100 m de binecunoscuta Manastire Voronet, departe de orice urma de poluare fonica sau de alta natura. Amenajata in stil rustic, Vila Doina are o capacitate de cazare de 10 persoane in 5 camere cu cate 2 paturi, tv, balcon, garderob, 4 bai. Vila dispune de sufragerie 30 mp cu masa pentru 10 persoane, living cu semineu si bar, bucatarie utilata, incalzire centrala, apa calda si caldura, terasa, curte mare, foisor, gratar si 5 locuri de parcare. La cererea turistilor se ofera pensiune completa, demipensiune sau mic dejun, preparate cu produse proaspete si cu specific bucovinean. Pentru grupuri mici de turisti se poate asigura transport auto pentru efectuarea de vizite la obiectivele turistice din Bucovina: Manastirile din nordul Bucovinei - Putna, Voronet, Moldovita, Arbore, Sucevita, Dragomirna, Manastirea Humorului, Cetatea de Scaun Suceava, Salina Cacica, Orasul Campulung Moldovenesc (Colectia Etnografica Ioan Tugui si Muzeul Arta Lemnului), Orasul Vatra Dornei (partie de schi in sezonul de iarna), Cheile Bicazului, Valea Bistritei, Manastirile Agapia si Varatec, Masivul Rarau (Pietrele Doamnei), excursii pe cararile de munte din comuna Vama, Rezervatia naturala Lucina (Moldova Sulita) sau atelierul de ceramica Neagra Marginea. Gazdele sunt placute, ospitaliere si vorbesc engleza, franceza si germana.
Fumatul in interior este interzis.
Facilitati:
Living room cu bar si semineu, incalzire centrala si sobe de teracota, balcoane, terasa acoperita, televizoare, cablu tv, antena satelit, semnal GSM, acces auto si parcare pazita.
Facilitati Camere:
5 camere a cate doua paturi, 4 bai moderne cu apa curenta, apa calda non stop, sufragerie cu suprafata de 30 m cu o masa de 10 persoane, living-room cu un semineu mare din piatra si acces direct la terasa, bucatarie complet echipata, inclusiv cuptor taranesc.