Detalii oferta                                                                                              Data: 19.05.2022
Hotel Perla Ciucasului star star star
Locatie:Romania, Brasov
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star
Masa:Full Board
Transport:Personal
Pret:De la 1600.00 RON de persoana/noapte
Descriere Generala:
Situat intr-o splendida zona din imprejurimile Brasovului, localitatea Tarlungeni, o oaza de liniste si armonie cu ape de izvor si aer curat , inconjurat de dealuri si paduri, Complexul Grand Hotel Perla Ciucasului unic in tara, ofera tuturor indragostitilor ocazia de a petrece cateva zile de rasfat.
Pentru amatori putem organiza o vizita la stana, unde puteti observa sau chiar participa la mulsul vacii, a oii sau chiar la prepararea branzei si unde va puteti delecta privirea cu o multime de animale.
La cerere, Grand Hotel Perla Ciucasului, poate pune la dispozitia clientilor microbuze pentru efectuarea de excursii la principalele puncte de atractie turistice atat din Brasov, cat si din imprejurimi.
Distanta rutiera Brasov - Tarlungeni este de 14,7 km si poate fi parcursa in aproximativ 20 min.

Facilitati:
Grand Hotel Perla Ciucasului are urmatoarele facilitati: gradina, incalzire centrala, servicii de spalatorie, parcare, restaurant, room-service, organizare de evenimente speciale, servicii de calcat haine, sala de conferinte, lift, seif, receptie 24/24h, parcare supravegheata, un centru de echitatie (cu 20 de cai de rasa si 4 ponei).
Facilitati Camere:
Complexul cuprinde un hotel de 4 stele cu 40 camere(17 camere DBL twin, 18 DBL matrimoniale si 5 camere TPL), restaurant, 2 Vile de Lux(7 camere DBL matrimoniale, 3 camere TPL si un apartament de lux). Grand Hotel Perla Ciucasului dispune de: telefon, baie cu cabina de dus, aer conditionat, frigider, TV, conexiune internet, uscator de par, minibar,halat de baie & papuci, cablu TV.
Servicii Incluse:
29.12.2011
- Cina - bufet suedez
30.12.2011
- Mic dejun - bufet suedez
- Pranz - bufet suedez
- Foc de tabara
- Cina - bufet suedez
31.12.2011
- Mic dejun - bufet suedez
- Program liber - echitatie, plimbari cu sania trasa de cai etc.
- Pranz - bufet suedez
- Cina festiva de Revelion; Focuri de artificii, super petrecere cu invitati si DJ
01.01.2012
- Puteti participa la taierea porcului, pregatirea si servirea bucatelor traditionale de catre maiestri in arta culinara - pranz bufet suedez pomana porcului
- Cina festiva, Carnaval cu multa distractie si surprize
02.01.2012
Mic dejun - bufet suedez
03.01.2012
Mic Dejun