Detalii oferta                                                                                              Data: 24.05.2022
Hotel Hotel Tisa - star star star
Locatie:Romania, Baile Olanesti
Durata:
Tip cazare:Hotel star star star
Masa:Breakfast
Transport:Personal
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
Programul - DECADA BALNEARA - este deja o oferta cunoscuta si asteptata de beneficiari. Ea ofera posibilitatea celor interesati de mentinerea sanatatii lor sa efectueze mini-vacante vacante in statiuni balneare, utilizand factorii naturali de cura, relaxandu-se dupa stresul cotidian, re-incarcandu-si bateriile intr-un cadru natural agreabil. Toate categoriile sociale pot beneficia de aceste pachete turistice (pensionari, studenti, dar si persoane active). Serviciile oferite sunt de calitate, tratamentul se efectueaza pe o durata agreata si de medici si, la tariful mentionat, sunt incluse si trei mese/zi.Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesara o recomandare de la medicul de familie/specialist si dovada platii asigurarilor de sanatate sau talon de pensie.

Hotelul Tisa se afla in centrul statiunii, intr-o pozitie privilegiata pe strada Libertatii 2A, deasupra parcului central Mihai Eminescu langa Aleea Izvoarelor.
Hotelul corespunde normativelor pentru unitatile turistice de tratament balnear, odihna si de recuperare a capacitatii de munca
Facilitati:
Restaurantul are categoria 3*, salonul avand o capacitate de 86 locuri. Este prevazut cu instalatie de sonorizare si iluminat ergonomic.
Bucataria este dotata cu utilaje de prelucrare, sali de preparare moderne care asigura calitate serviciilor prestate.
Meniul este variat si credem ca satisface cele mai exigente gusturi.
Restaurantul este completat cu o terasa acoperita, cu 9 locuri.
Barul:Clasificat la categoria 3* are 12 locuri si este completat cu o terasa deschisa in sezonul cald.
Facilitati Camere:
58 de locuri in 29 de camere duble dotate cu:
televizoare color; frigider-minibar; retea de cablu TV; internet; telefon cu acces la centrala digitala automata; grup sanitar propriu in fiecare camera cu dus, cabina de dus; balcon la fiecare camera.
La solicitarea clientilor nostri se ofera si servicii de spalatorie si curatatorie.
Servicii Incluse:
Cazare 9 nopti cu masa bonuri valorice in valoare de 40 lei/zi
Tratament - minim 7 zile, cate 2 proceduri/zi
O consultatie medicala la inceputul sejurului
Note:
750 LEI / pers. / pachet (9 nopti)

Recomandam clientilor sa aiba asupra lor talonul de pensie sau adeverinta de plata la zi a contributiilor pentru asigurarile de sanatate, in cazul in care doresc sa suplimenteze, la fata locului, procedurile primite prin aceste oferte.