Detalii oferta                                                                                              Data: 19.05.2022
Hotel Hotel Tisa star star star
Locatie:Romania, Baile Olanesti
Durata:
Tip cazare:Hotel star star star
Masa:Breakfast
Transport:Personal
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
HOTEL TISA 3* - http://www.tisa.ro/hotel-tisa.php
Hotelul Tisa se afla in centrul statiunii, intr-o pozitie privilegiata pe strada Libertatii 2A, deasupra parcului central, Mihai Eminescu, langa Aleea Izvoarelor. Hotelul corespunde normativelor pentru unitatile turistice de tratament balnear, odihna si de recuperare a capacitatii de munca.
Pensiunea Tisa a fost inaugurata in vara anului 2009 si se afla in aceeasi incinta cu Hotelul Tisa, pe strada Libertatii 2A, foarte aproape de izvoarele tamaduitoare ale statiunii Baile Olanesti.
Facilitati Camere:
Hotel Tisa 3* detine 58 de locuri in 29 de camere duble dotate cu: televizoare color; frigider-minibar;retea de cablu TV; internet; telefon cu acces la centrala digitala automata;grup sanitar propriu in fiecare camera cu dus, cabina de dus; balcon la fiecare camera.
Pensiunea Tisa 3* detine: 24 de locuri in 12 de camere duble dotate cu:televizoare color; frigider-minibar; retea de cablu TV; internet;telefon cu acces la centrala digitala automata; grup sanitar propriu in fiecare camera cu dus, cabina de dus si hidromasaj; balcon la fiecare camera.
Servicii Incluse:
Servicii incluse:
- 7 zile sejur -6 nopti cazare cu mic dejun;
- 2 proceduri/zi, cu o consultatie medicala initiala pe baza recomandarii medicale.
Note:
TARIF: 330 LEI/ PERS/ SEJUR 6 NOPTI.

Turistii sositi la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensiune, etc) si bilet de trimitere pentru serviciile clinice / bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.