Detalii oferta                                                                                              Data: 24.05.2022
Pensiune Casa Ecologica margareta margareta margareta
Locatie:Romania, Baile Herculane
Durata:La cerere
Tip cazare:Pensiune margareta margareta margareta
Masa:Half Board
Transport:Personal
Pret:De la 850.00 RON de persoana/noapte
Descriere Generala:
Situata la numai 1,5km de statiunea balneara Baile Herculane pe E70 Timisoara - Bucuresti, Pensiunea Casa Ecologica este alegerea perfecta pentru petrecerea concediului dumneavoastra oferindu-va o gama variata de servicii care sa vina in intampinarea satisfacerii cerinþelor dumneavoastrã, cu calitate si bun gust.
Pensiunea Casa Ecologica va invita sa petreceti o vacanta de neuitat, punundu-va la dispozitie numeroase posibilitati de recreere, distractie si agrement.
Atractiva din multe puncte de vedere, atat datorita tarifelor mici practicate cat si a bazei materiale, Pensiunea Casa Ecologica se doreste a fi un partener demn de luat in seama.

Facilitati:
Pensiunea Casa Ecologica are urmataorele facilitati: restaurant,sala de conferinte, piscina incalzita, sauna, jacuzzi,sala fitness, billiard, masa tenis, teren sport( tenis, mini fotbal), barbeque, foisoare din lemn pentru barbeque.
Facilitati Camere:
Pensiunea Casa Ecologica ofera cazare in cabanute din lemn dotate cu baie proprie, televizor(LCD), frigider. Compusa din 2 corpuri de pensiune cu 3 apartamente si 7 camere duble, un complex de 17 casute cu bai proprii si doua bungalow-ri de 6 locuri, pensiunea va ofera servicii de cazare in camere cu 2, 3 sau 4 locuri, dotate cu baie proprie, cabina de dus, televizor (LCD), frigider. Capacitatea de cazare este de 88 locuri, la solicitari putandu-se extinde pana la 100 de locuri.
Servicii Incluse:
3,4,5 nopti de cazare cu demipensiune
Cina Festiva de Revelion, muzica live
Cina Festiva in data de 01.01.2012
Acces gratuit la jacuzzi, sauna, sala fitness, barbeque, teren fotbal.