Detalii oferta                                                                                              Data: 19.05.2022
Hotel International star star star star
Locatie:Romania, Baile Felix
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Personal
Pret:De la 114.00 RON de persoana/noapte
Descriere Generala:
Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este situata ßn partea de nord-vest a RomÍniei, ßn judetul Bihor, la aproximativ 9 km de municipiul Oradea si 25 km de punctual de frontiera Bors. Hotel International, emblema statiunii Baile Felix, a fost relansat in aprilie 2007 dupa o renovare completa care a asigurat trecerea la standardele categoriei de 4*. In incinta acestui complex hotelier se afla baza de tratament ultramoderna, piscinele, zona de plaja dar si o coasta impadurita.
International\\\\\\\' din Baile Felix este primul complex balnear din Romania care detine marca de calitate EUROSPA Med, sustinuta de Asociatia Europeana a Statiunilor Balneare(ESPA). Aceasta marca reprezinta recunoasterea internationala a calitatii pentru remediile terapeutice locale, igiena, infrastructura terapeutica si proceduri precum si pentru securitatea pacientilor.
Facilitati:
Hotelul are baza de tratament, centru wellness (sauna, solar, fitness), 2 piscine interioare, 3 piscine exterioare, salon cosmetica, schimb valutar, magazin, parcare precum si centru de conferinte format din 3 Sali (20, 100, 200 locuri).
Facilitati Camere:
107 camere duble, 80 single , 20 de apartamente
3 camere pentru persoane cu dizabilitati.
Camerele sunt cu balcon, aer conditionat, acces Internet, baie sau dus, cablu TV, telefon, minibar, seif.
Servicii Incluse:
Cazare
Mic dejun/Demipensiune/Pensiune completa
Acces la piscina si sala de fitness
Tratament
Servicii Excluse:
Taxa de statiune - 5% din valoarea primei nopti de cazare, se achita, separat, la receptia hotelului
Note:
Facilitati copii:
- pentru copiii de pana la 6 ani se acorda gratuitate la cazare cu mic dejun (in cazul in care nu se solicita pat suplimentar)
- pentru copiii intre 6 si 12 ani se acorda gratuitate la cazare (in cazul in care nu se solicita pat suplimentar; mic dejun 10 Lei, demipensiune 15 Lei, pensiune completa 30 Lei)