Detalii oferta                                                                                              Data: 24.05.2022
Hotel Blur Tower star star star star
Locatie:Netherlands, Amsterdam
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Avion
Pret:De la 100.00 € de persoana/noapte
Descriere Generala:
Pentru cei mai multi, capitala olandeza inseamna muzee si galerii de arta - cel mai important fiind Muzeul Rijksmuseum ce gazduieste o colectia impresionanta de tablori din secolul al XVII-lea apartinand pictorilor olandezi si Muzeul Van Gogh. O plimbare pe canalele cele mai importante ale orasului: Singel, Heregracht, Keizersgracht si Prinsengracht te poarta in apropierea zonei de sud, numita Leidsplein, locul cu cele mai multe cinematografe si baruri, apoi poti ajunge in parcul Vondelpark si mai departe la Concertgebouw, renumit pentru concertele clasice de renume mondial.

Hotelul Blue Tower 4* www.hotelbluetower.com se afla aproape de centrul orasului Amsterdam, avand in apropiere o piata extrem de animata dar si cladiri de birouri si magazine diverse.
Facilitati:
Hotelul dispune de: aer conditionat, radio, lift, facilitati conferinte, bar si seif la receptie, internet la ghiseu.
Facilitati Camere:
Camerele sunt dotate cu: : baie proprie, uscator de par, aer conditionat, Tv cu ecran plat, filtru de cafea sau ceai, telefon si seif.
Servicii Incluse:
- 3 nopti cazare cu mic dejun
- Bilet de avion Compania KLM- Bucuresti Amsterdam Bucuresti
Servicii Excluse:
- Taxele de aeroport: 94 euro/persoana
- Asigurare Medicala (optional, la cerere)
- Alte servicii ce un sunt mentionate ca fiind incluse

Note:
SERVICII ADITIONALE:
- TRANSFER AEROPORT HOTEL AEROPORT – Aproximativ 21 km / 30 min
50 EURO/ DUS INTORS PENTRU 1 PERSOANA - tarif informativ.

Excursiile optionale
Amsterdam Card - 31 euro/zi
Cardul va ofera acces la 40 de muzee si puncte de atractie turistica, printre care: gradinile Keukenhof Gardens, Muzeul Van Gogh , Heineken Experience, Madurodam, transport public 24/24 si reduceri speciale in magazine si restaurante.
Muzeul Madame Tussauds de la 35 euro/persoana
Stiti deja ca puteti vedea statui ale starurilor, dar stiati ca puteti sa va imbarcati pe nava capitanului Sparrow si sa descoperiti secretele Codului lui Da Vinci? Toate acestea si multe altele le puteti descoperi in muzeul Madame Tussauds.
The Amsterdam Dungeon - de la 35 euro/persoana
Patrundeti in Evul Mediu. Sunteti invitati sa descoperiti insemnatatea simbolurilor mistice intunecate in temnitele din Amsterdam.

Atractiile Orasului Amsterdam

Cartierul Rosu
Cartierul Rosu din Amsterdam este un obiectiv turistic major al Amsterdamului. Este cunoscut si sub numele de “Walletjes”. Este format dintr-o retea de alei pe care se afla un numar foarte mare de camarute inchiriate in special de femei care isi ofera serviciile lor speciale din spatele unui geam sau a unei usi de sticla; aceste camere sunt decorate in general cu lumini rosii. Intreaga zona are un aer predominant de divertisment pentru adulti; este plin de spectacole pentru adulti, magazine de accesorii sexuale, cinematografe cu filme pentru adulti si un muzeu al sexului.

Muzeul Madam Tussauds
Muzeul figurilor de ceara Madam Tussauds din Amsterdam, este ca si cel din Londra, locul in care va puteti fotografia cu Marilyn Monroe, Arnold Schwarznegger sau Oprah Winfrey. Muzeul ofera vizitatorilor sai si mai multa interactivitate in Zona Muzicala unde puteti canta alaturi de starurile favorite. Muzeul de ceara se afla in Piata Dam si este un muzeu amuzant si impresionant la fel ca si muzeul mama din Londra. Muzeul din Amsterdam este de fapt o sucursala a bine-cunoscutului muzeu londonez, care si-a mai deschis ramuri si in Berlin, New York.

Piata Dam si Monumentul National
Piata Dam este cea mai celebra piata din intreaga Olanda si un obiectiv turistic important in Amsterdam. Satul de pescari ce ulterior s-a transformat in Amsterdam a luat fiinta in jurul anului 1270 chiar in locul in care exista Piata Dam astazi. In locul in care exista aceasta piata, locuitorii acestui sat pescaresc au construit un baraj (in olandeza “dam”), pentru a bloca cursul raului Amstel. Piata Dam a devenit mai apoi locul in care se reunea intreaga comunitate pentru ceremonii si cele mai importante evenimente ale urbei. In Evul Mediu, piata Dam avea iesire la mare.

Palatul Regal
Palatul Regal din Amsterdam este situat in piata Dam in centrul Amsterdamului. A fost initial construit pentru a servi drept cladire a primariei si pentru magistratii din Amsterdam. In secolul al XVII-lea era cea mai mare cladire din Europa. Palatul Regal din piata Dam este unul din cele trei palate pe care statul Olandez le-a pus la dispozitia Reginei printr-o hotarare a parlamentului. Palatul este folosit in special pentru evenimente oficiale, vizite la cel mai inalt nivel, receptii spreciale si receptia prilejuita de Anul Nou. In fiecare an aici sunt prezentate diferite premii si distinctii oferite de Regina.

Casa Anne Frank
Anne Frank a fost una din victimele de origine evreiasca, persecutate de nazisti in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dupa ce Germania nazista a invadat Olanda in anul 1940, persecutiile indreptate impotriva evreilor au fost tot mai grave. Familia Annei Frank a incercat sa scape ascunzandu-se. In iulie 1942, Otto Frank, Edith Frank si fiicele lor Margot si Anne s-au ascuns in caldirea din Prinsengracht. Mai tarziu li s-a alaturat si famia Daan. Cladirea este compusa din doua parti: partea din fata si o anexa in spate.

Muzeul National, Rijksmuseum
Un obiectiv turistic important, Rijksmuseum (Muzeul National) este gazduit de o cladire istorica si este cel mai mare muzeu din Olanda. Muzeul National din Amsterdam este cel mai mare muzeu din mai multe puncte de vedere cum ar fi marimea colectiilor sale, cladirea in care este situat, bugetul si numarul de angajati. In fiecare an mai mult de un milion de oameni viziteaza Rijksmuseum. Muzeul are in jur de 400 de angajati inclusiv 45 de restauratori specializati in diferite arii de activitate. Rijksmuseum este renumit in lume pentru expozitiile sale dar si pentru publicatii.

Artis Zoo Amsterdam
Fondata in 1838 Gradina zoologia Artis este inca la fel de incantatoare ca si acum aproape doua secole. Gradina zoologica nu este numai o oaza de liniste chiar in mijlocul unui oras foarte agitat, dar este si adapostul a peste 700 de specii de animale si 200 de specii de arbori multe pe cale de disparitie. Artis zoo este una din putinele gradini zoologice din Europa care are atat de multe cladiri interesante in perimetrul sau. Printre acestea se remarca Marele Muzeu (1855), cladirea unica a Bibliotecii (1867) si Aquariumul (1882).