Detalii oferta                                                                                              Data: 19.05.2022
Hotel Piata Craciun Budapesta star star star star
Locatie:Hungary, Budapesta
Durata:
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Autocar
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
PROGRAMUL EXCURSIEI
Ziua 1 JOI BUCURESTI-BUDAPESTA
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 05:00 in Piata Victoriei din Bucuresti pentru imbarcare in autocar si plecare spre Budapesta pe ruta: Bucuresti-Ploiesti-Campina-Brasov-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Timisoara-Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare hotel 4**** Budapesta. (Expo Congress 4* pt plecarea din 24 noiembrie, Achat sau Airport Hotel pt. plecarea din 08 decembrie)

Ziua 2 VINERI BUDAPESTA-TUR DE ORAS & PIATA DE CRACIUN
Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, Plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringul mic al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul imperial al vremurilor. Continuam apoi cu Vizitarea Pietei de Craciun. In acest maret oras de pe malul Dunarii se deschide anual Piata de Craciun, in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun si nu peste mult timp poate chiar o va intrece. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 de platitori, transfer inclus). Cazare hotel 4**** Budapesta.

Ziua 3 SAMBATA EXCURSIE LA Godollo - Fost Palat Imperial & Resedinta de vara a Imparatesei Sissi
Mic dejun. Excursie de 1/2 zi la Godollo-unde se viziteaza Fostul Palat Imperial, resedinta de vara a Imparatului franz Joseph si Imparatesei Sissi. Dupa masa, inapoiere in Budapesta. Dupa amiaza timp liber la dispozitie si program de cumparaturi, este asigurat transferul cu autocarul dus-intors. Seara, Cina de bun ramas cu program folcloric si degustare de vin la crama BORKATAKOMBA. (Tarif: 30 Euro/persoana, mini. 30 platitori, transfer inclus).Cazare hotel 4**** Budapesta.

Ziua 4 DUMINICA BUDAPESTA - BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre tara, sosirea seara tarziu in functie de formalitatile vamale.
Servicii Incluse:
3 nopti de cazare cu mic dejun hotel 4**** Budapesta
Tur de oras Budapesta
Vizitarea Pietei de Craciun din Budapesta
Excursie de 1 zi la Godollo - Fostul Palat Imperial (biletul de intrare se achita la fata locului)
Program de shopping la Budapesta
Transport cu autocar propriu clasificat 4**** pe toata durata programului
Ghid roman insotitor
Servicii Excluse:
asigurarea medicala
intrarile la obiectivele turistice din program
excursiile optionale
Note:
Reduceri:
- Copii 02-11,99 ani - 25 Euro/copil/perioada. Reducerea se aplica pt. cazare in camera cu parintii sau 2 persoane platitoare de tarif intreg

Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 30 de platitori.
Plecari din orasele:
Bucuresti - Pta Victoriei 05:00
Ploiesti - Metro centura 06:00
Campina - DN1 Banesti 06:30
Brasov - Benz.MOL intrare BV08:00
Sibiu - Mc.Donalds autogara 10:30
Sebes - Autogara 13:00
Deva - McDonalds 15:00
Arad - Selgros Centura 17:00
Timisoara - Iulius mall 18:00