Detalii oferta                                                                                              Data: 08.08.2022
Hotel Sani Beach & Spa star star star star
Locatie:Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:Half Board
Transport:Personal
Pret:De la 43.00 € de persoana/noapte
Facilitati:
Restaurant principal, un restaurant in care masa se serveste tip bufet, coctail bar, piano bar, bar pe plaja, taverna greceasca, club de noapte. piscina pentru copii si adulti, mini club, sala de conferinta cu TV satelit si video, coafor, cabinet medical de interventii medicale, casa de schimb valutar, rent a car, mini market, bijuterie si magazine.

Plaja privata de nisip.

Program aerobic, tir cu arcul, badminton, basket, boccia, plimbari, catarari, tenis de masa, volei, bingo, jocuri de plaja, darts, lectii de greaca, fotbal, wellness, polo de apa, spectacole, musicaluri, musica live, seri dansante, ski de apa, scuba diving, surf, canoe, catamaran, banana, terenuri de volei, lectii de tenis, plimbari cu bicicleta. Festival Sani - din iunie pana in septembrie hotelul ofera concerte de jazz si muzica greceasca, expozitii de pictura, sculptura si fotografie. Biletele sunt disponibile la receptie. Clubul pentru copii Melissa este deschis pentru copii 4 - 12 ani cu program de dimineata si de dupa amiaza. Exista si un club pentru adolescenti de la 12 - 18 ani deshis in varf de sezon.

Facilitati Camere:
Hotelul dispune de 489 de camere - camere standard si deluxe, camere familiale si junior suite. Camerele standard si deluxe sunt dotate cu aer conditionat (functional in iulie si august), baie. linie directa de telefon, TV satelit, radio, minibar, minibar, room service, balcon sau terasa cu vedere la mare sau la gradina. Camerele familiale sunt formate din 2 camere duble unite printr - o usa de conexiune. Junior suite sunt camere spatioase, localizate la colturile fiecarei cladiri.
Servicii Incluse:
Cazare cu demipensiune.
Servicii Excluse:
Asigurarea medicala;
Transport.