Detalii oferta                                                                                              Data: 19.05.2022
Hotel Sani Asterias Suites star star star star star
Locatie:Greece, HALKIDIKI - KASSANDRA
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Personal
Pret:De la 129.00 € de persoana/noapte
Descriere Generala:
Hotelul este pozitionat pe plaja, cu iesire la portul de yachturi private. Este inconjurat de un perete de piatra pentru a asigura oaspetilor liniste si intimitate. Oaspetii vor veni in Porto Sani Village de unde vor fi transportati la Asterias in masinute electrice. In cazul sosirilor private, un belboy va conduce oaspetele pana la camera si check - inul va si facut de o persoana de la departamentul de relatii clienti prezenta acolo.
Facilitati:
Hotelul dispune de restaurant A`La Carte, bar invecinat la restaurant si cu o priveliste la piscina si la port. Zonele publice includ piscina in stil laguna cu jeturi de apa, un club pe plaja privata cu o punte din lemn rezervata doare pentru oaspetii din suite care nu au gradina privata sau plaja privata.
Facilitati Camere:
Hotelul este dotat cu 50 de suite din care 14 suite cu vedere frontala la mare si cu gradina privata (avand o suprafata de 60 - 65 mp), 10 suite cu vedere la mare cu un balcon spatios (cu o suprafata de 45 mp), 12 suite cu vedere la port cu gradini private (suprafata este intre 60 - 65 mp), 8 junior suite cu vedere la port cu baclon spatios (suprafata de 45 mp), 4 Deluxe suite cu vedere la mare cu gradina privata (suprafata este de 80 mp), 2 suite executive cu vedere la port si cu gradina privata (suprafata camerei este de 80 mp). Toate suitele au un aspect marin, decorate cu mobilier din lemn moale tesaturi fine si ofera: TV cu ecran plat si TV sat, dvd player, baie luxoasa, minibar, seif, uscator de par, linie directa de telefon, aer contionat.
Servicii Incluse:
Cazare cu mic dejun.
Plaja privata de nisip.
Echipa de animatie a hotelului ofera program aerobic, tir cu arcul, badminton, basket, boccia, plimbari, catarari, tenis de masa, volei, bingo, jocuri de plaja, darts, lectii de greaca, fotbal, wellness, polo de apa, spectacole, musicaluri, musica live, seri dansante, ski de apa, scuba diving, surf, canoe, catamaran, banana, terenuri de volei, lectii de tenis, plimbari cu bicicleta. Festival Sani - din iunie pana in septembrie hotelul ofera concerte de jazz si muzica greceasca, expozitii de pictura, sculptura si fotografie. Biletele sunt disponibile la receptie. Clubul pentru copii Melissa este deschis pentru copii 4 - 12 ani cu program de dimineata si de dupa amiaza. Exista si un club pentru adolescenti de la 12 - 18 ani deshis in varf de sezon.
Servicii Excluse:
Asigurare medicala.
Transport.