Foarte aproape de telecabina si de centrul istoric al orasului. Este un hotel nou, construit in 2005.
Bulgaria, BANSKO De la 29.00 € de persoana/noapte
Hotelul a fost inaugurat in ianuarie 2010 si este pozitionat chiar pe partie, langa telegondola si hotelul Kempinski Grand Arena.
Bulgaria, BANSKO De la 36.00 € de persoana/noapte
Hotelul este situat la o distanta de 850 de metri de malul marii, in imediata apropiere a colegiului international “Maastrih” din Albena.
Bulgaria, Albena De la 13.00 € de persoana/noapte
APARTHOTEL CASA KARINA 3* - www.bansko-casakarina.com Aparthotelul este un hotel de lux din Bansko, situat la poalele muntilor Pirin, la 100m de telecabina.
Bulgaria, BANSKO De la 28.00 € de persoana/noapte
Hotelul Aqua Azur www.aquaazur.com se gaseste în statiunea de odihna Sf. Constantin si Elena, la o distanta de numai 100 m la plaja.
Bulgaria, Sf Konstantin & Elena De la 17.00 € de persoana/noapte
Hotelul Arabela Beach 4* este amplasat in imediata apropiere de plaja. Un hotel modern, destinat atat pentru odihna familiei, cat si pentru ocazii speciale, seminare, evenimente sportive.
Bulgaria, Albena De la 34.00 € de persoana/noapte
HOTEL AURORA 3* - www.aurora.bg Complexul este situat in centrul statiunii Sf. Constantin si Elena la 300 m de plaja si la 8 km de orasul Varna.
Bulgaria, Sf Konstantin & Elena De la 23.00 € de persoana/noapte
Hotel Azalia 4* www.azaliahotel.com este un hotel nou, construit in anul 2004, cu o arhitectura moderna, este amplasat chiar pe plaja statiunii St. Constantin & Elena.
Bulgaria, Sf Konstantin & Elena De la 45.00 € de persoana/noapte
HOTEL BANDERITSA 4* - www.banderitsa.com Format din 2 corpuri de cladiri (A si B), hotelul este situat in orasul vechi, la numai 200 m distanta de centrul statiunii si 600 m de ski lifturi.
Bulgaria, BANSKO De la 17.00 € de persoana/noapte
HOTEL BANSKO 4* Hotelul este pozitionat in apropierea partiei, la numai 5 minute de mers pana in centrul statiunii Bansko. Capacitate de cazare: 52 camere duble si apartamente.
Bulgaria, BANSKO De la 40.00 € de persoana/noapte