aaa
Austria, Viena Contactati-ne pentru detalii.
Deschis în iunie 2012, elegantul Austria Trend Hotel Doppio se la 10 minute de mers cu tramvaiul de Palatul Belvedere in centrul Vienei.
Austria, Viena Contactati-ne pentru detalii.
Hotelul Barenhof este localizat la cateva minute de mers pe jos de centru si la 5 minute de teleferic.La 50 m de hotel se afla Felsentherme (baia termala).
Austria, Salzburgerland - Bad Gastein Contactati-ne pentru detalii.
Hotelul este renovat si localizat central, chiar langa statia de metrou Südtirolerplatz, de unde se poate ajunge la Pta. Sf. Stefan si centrul istoric al Vienei in mai putin de 5min, cu metroul.
Austria, Viena Contactati-ne pentru detalii.
PROGRAMUL EXCURSIEI
Austria, Viena Contactati-ne pentru detalii.
Hotel elegant construit in stil traditional este situat in centru statiunii la 23 km de chetarul Molltaler.Ski bus la 50 m de hotel.
Austria, Carintia Mallnitz Contactati-ne pentru detalii.
Annaberg este o statiune alpina aflata la 780 m altitudine direct in regiunea de schi pentru intreaga familie Dachstein-West
Austria, Salzburgerland - Annaberg De la 35.00 € de persoana/noapte
HOTEL GUTJAHR 4 * - www.gutjahr.at Hotelul este localizat in centrul localitatii la 500 m de piata centrala si la 200 m de telescaunul Sonnleitn si de scoala de ski.
Austria, Salzburgerland - Abtenau De la 66.00 € de persoana/noapte
In centrul statiunii Igls ( altitudine -800 m) – Hotelul Bon Alpina este situat in centrul orasului Igls , la 5 minute de statia liniei de teleferic Patscherkofel ( si circa 4 km de Innsbruck.
Austria, INNSBRUCK - IGLS De la 59.00 € de persoana/noapte
Hotelul a fost recent extins, cu bun gust si restaurat cu afectiune pana la ultimul detaliu. Situat direct de langa statia de baza de telecabina Hahnenkamm, la doar cateva minute de mers pe jos.
Austria, Kitzbuhel De la 119.00 € de persoana/noapte