Detalii oferta                                                                                              Data: 08.08.2022
Hotel Clarion Congress Prague 4* star star star star
Locatie:Czech Republic, Praga
Durata:
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Avion
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
Hotel Clarion Congress Prague 4* - www.cchp.cz
Hotelul este localizat la doar 5 statii de metrou de centrul istoric al orasului (10 minute), fiind unul dintre cele mai noi si mai moderne hoteluri din Praga.
Facilitati:
Hotelul Clarion Congress Prague are toate dotarile si facilitatile avand inclusiv un mall cu multe magazine si restuarante in aceeasi cladire, precum si o statie de metrou la care se poate ajunge direct din cladire cu scarile rulante.
Facilitati Camere:
Hotelul Clarion Congress Pragu dipune de camere dotate cu aer conditionat, TV Satelit, Pay TV, telefon, mini bar, seif, uscator de par in baie.
Servicii Incluse:
Bilet de avion Bucuresti Praga Bucuresti compania CSA
5 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
Tur de oras de 6 ore in Praga
Tururi pietonale cu insotitorul de grup conform programului
Transferuri aeroport hotel aeroport
Ghid roman insotitor de grup din partea agentiei
Servicii Excluse:
Taxe aeroport si securitate: 100 Euro (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor de avion in functie de evolutia pretului petrolului)
Asigurarea medicala
Excursiile optionale
Note:
PROGRAMUL EXCURSIEI

Ziua 1 BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 05:20 pentru imbarcare cursa CSA OK 805 Bucuresti Praga cu decolare la ora 07:20. Sosirea la Praga la ora 08:15. Transfer in oras si continuam cu Turul orasului de aur: Castelul Praghez cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel si cazare. Dupa amiaza timp liber la dispozitie, plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Nu ratati o vizita pentru cina la cea mai renumita berarie din Praga Novometsky Pivovar. Cazare Hotel Clarion Congress 4* sau similar.
Ziua 2 PRAGA CASTELUL KARLSTEJN
Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Piata orasului vechi, Ceasul Astronomic, Cartierul Evreiesc, Champs Elysee-ul Pragai vestita artera comerciala, zona Hradului. Dupa amiaza, excursie optionala la Castelul Karlstejn situat la aproximativ 40km de Praga. Constructia in stil gotic a castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.
Ziua 3 PRAGA KARLOVY VARY
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.
Ziua 4 PRAGA DRESDA: Venetia de pe Elba Elbflorenz
Mic dejun. Optional, excursie in Germania la Dresda, supranumita si Venetia de pe Elba. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba Elbflorenz, iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea din propria cenusa dupa bombardamentelor din noaptea de 13-14 februarie 1945. Tur de oras cu ghid local. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie pentru pranz si cumparaturi. Intoarcere la Praga. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.
Ziua 5 PRAGA Cesky Krumlov & Ceske Budejovice
Mic dejun. Optional, Excursie la orasele medievale: Cesky Krumlov & Ceske Budejovice. Cesky Krumolov este fara doar si poate unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din sec. XVIII, inclus in Patrimoniul Cultural Mondial Unesco. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in sec. XVI. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Pe drumul de intoarcere catre Praga vom face un scurt tur pietonal in Ceske Budejovice. Seara, optional, Cina traditionala de bun ramas cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar.
Ziua 6 PRAGA BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa CSA OK802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:30. Sfaristul pachetului de servicii.
Excursii optionale:
Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 €/adult, 20 euro/copil 3-11 ani, GRATUIT copil 0-2,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina bufet, apertiv, 1 bautura, muzica live acordionist
(fara transfer, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 euro/adult, 25 euro /copil 6-11ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer cca: 10 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Excursie de 1/2 zi la Castelul Karlstejn: 40 euro/adult, 26 euro/ copii 0-5,99 ani, 35 euro/copii 6-14 ani, studenti, seniori cu varsta >65 ani. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos! (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 euro/adult, 35 euro/copii 2-12 ani si include: transport autocar, ghid local, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Excursie de 1 zi la Dresda: 50 euro/adult, 40 euro/copii 2-12 ani si include: transport autocar, ghid local, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)
Excursie de 1 zi la Cesky Krumlov & Ceske Buidejovice : 45 euro/adult, 35 euro/copii 2-12 ani si include: transport autocar, ghid local, ghid roman insotitor (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)