Detalii oferta                                                                                              Data: 08.08.2022
Hotel Novi Spa Resort star star star star star
Locatie:Croatia, NOVI VINODOLSKI
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Personal
Pret:De la 80.00 € de persoana/noapte
Descriere Generala:
HOTEL THE VIEW 5* NOVI SPA HOTELS & RESORTS - www.novi.hr
Bine ati venit la Novi Spa Hotels & Resort, o statiune unica de lux cu plaja in Croatia, unde frumusetile cristaline ale Marii Adriatice si muntii impaduriti in amestec cu o serie de facilitati de clasa mondiala la cele mai bune servicii personalizate. Fie ca sunteti in vacanta de familie, spa, evadare romantica, calatorie de afaceri sau vacanta sport.Novi Hotels Spa & Resort va crea o experienta de neuitat pe care le gasiti doar in cele mai bune statiuni din intreaga lume.
Hotelul se intinde de-a lungul coastei, pe teren usor inclinat, iar cele 70 camere de hotel sau apartamente si 336 apartamente de lux ofera vederi panoramice uimitoare la mare-de la propriile lor balcoane, terase sau gradini.
Hotelul se afla la doar 20 de minute de cel mai apropiat aeroport International (Rijeka) si 90 de minute de la Aeroportul International Zagreb - face Novi Spa Hotels & Resort o destinatie care se poate ajunge usor de oriunde din lume.
Facilitati:
Hotel the View 5* Novi Spa Resort are cel mai mare Centru SPA din Europa, SeaPony Club pentru copii: 4000 m2 Kids Town si Piratii Insula loc de joaca, programe si activitati pe tot parcursul zilei pentru oaspetii nostri mai tineri , zece restaurante diferite si saloane, piscine cu cabane, o plaja Spa, o plaja cu pietris, o abundenta de sport si activitati in aer liber, o galerie comerciala, o sala de congrese si sali de intalnire, de divertisment de noapte.
Facilitati Camere:
La hotel the View 5* Novi Spa Resort camerele si apartamentele sunt situate in cinci aripi ale hotelului, aripi numite dupa cele cinci vanturile celebre ale zonei: Bura, Jugo, Maestral, Tramontana si Levant.
Toate sunt orientate spre mare, oferind vederi superbe la mare la golful Kvarner si insula Krk. Conceptul spatios si luxos, cu toate facilitatile, inclusiv cele mai bune lenjerii de pat si articole de toaleta, acces Internet de mare viteza si un telefon in baie, toate interioarele sunt facute pentru a ajuta oaspetii in maximizarea lor in camera timp si confort.
Camerele si apartamentele pot gazdui pana la doi adulti si un pat de partajare parinti copil . Unele dintre ele au capacitatea de a interconecta, oferind un mediu ideal pentru familii sau persoane care calatoresc impreuna.
Servicii Incluse:
Cazare cu MIC DEJUN.
Asistenta turistica.
Taxa de statiune.
Taxa eco.
Servicii Excluse:
Handling fee 7 Euro/pers/sejur (obligatoriu).
Asigurare medicala.
Axcursiile optionale.
Note:
Reduceri pentru copii in superior or deluxe suite in camera cu doi adulti:
- copil 0-3 ani reducere 100%
- copil 03-12 ani reducere 50%.
- copil 12-18 ani reducere 20%.