Detalii oferta                                                                                              Data: 08.08.2022
Hotel Valamar Lacroma star star star star
Locatie:Croatia, DUBROVNIK
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star
Masa:Half Board
Transport:Personal
Pret:De la 79.00 € de persoana/noapte
Descriere Generala:
HOTEL VALAMAR LACROMA 4* - www.valamar.com

Hotelul este situat foarte aproape de orasul Dubrovnik, in zona Babin Kuk la 300 de m de plaja partial cu pietris , partial pavata. Detine cel mai mare complex de spa si centru de conferinte si a fost deschis in anul 2009. Spectaculoasele privelisti, interioarele elegante sunt doar bazele a ceea ce este cu adevarat un complex.
Facilitati:
Hotel Valamar Lacroma 4* va ofera urmatoarele facilitati: restaurant, mini-bar, restaurant a la carte, bar la piscina, centru wellnes cu sauna, jacuzzi si numeroase tratamente de infrumusetare, piscina interioara si exterioara pentru adulti si copii, inconjurata de vegetatie mediteraneana, centru de fitness, aerobic si yoga, teren de sport, program de animatie pentru adulti si pentru copii. Bucurati-va de parfumul delicat de leandru si hibiscus, de centrul de wellness, sauna, jacuzzi si numeroase tratamente de infrumusetare, sala de fitness, aerobic si yoga. Bucurati-va de specialitatile mediteraneene si preparatele din bucataria internationala si relaxati-va in lounge bar cu cocktail-uri si o gama larga si variata de vinuri.
Facilitati Camere:
Hotel Valamar Lacroma 4* dispune de: aer conditionat, satelit TV, baie cu cabina de dus sau cada, telefon, uscator de par, mini-bar, seif, internet prin modem.
Servicii Incluse:
Cazare cu demipensiune.
Servicii Excluse:
Taxa de statiune 1 Euro/pers/zi ( obligatoriu )
Handling Free 7 Euro/pers/sejur ( obligatoriu ).
Asigurare medicala.
Asigurare storno.
Excursiile optionale.
Note:
Reduceri:
Copil 0-2 ani in camera DBL gratuit
copil 2-12 ani in camera cu 1 adult 30%.