Detalii oferta                                                                                              Data: 08.08.2022
Hotel PEPPER CUB star star star star star
Locatie:Cape Verde, JOHANNESBURG
Durata:
Tip cazare:Hotel star star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Avion
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
HOTELUL PEPPER CUB 5* - www.pepperclub.co.za
Hotelul Pepper Cub este singurul hotel situat in centru, orasului Cape Town care ofera propriul club pe plaja orasului impregna cu un stilat restaurant in centrul zonei Camps Bay. Transferul intre hotel si Camps Bay este gratuit, fiind asigurat de hotel cu masinile proprii pentru toti clientii hotelului. Astfel, avand cazare la Pepper Club beneficiati de servicii de 5 stele, o locatie centrala in Cape Town si acces la plaja. Este deci o alegere perfecta pentru cine doreste sa combine in vacanta clipele de relaxare pe plaja sau la piscina de pe terasa hotelului cu vizitarea acestui minunat oras sau a imprejurimilor sale. De la Pepper Club se poate ajunge foarte usor pe Long Street, zona cunoscuta pentru cluburile de noapte si barurile unde turistii si localnicii petrec pana dimineata.
Facilitati:
Hotelul Peper Cub 5* dispune de o piscina situata pe terasa la nivelul 8, centru Spa, sala de fitness, restaurant cu specific italian, 2 baruri, o sala privata de cinema, club pe plaja de la Camps Bay cu restaurant si bar pe plaja. Hotelul ofera conexiune gratuita wireless.
Facilitati Camere:
Camerele Hotelului Peper Cub sunt dotate cu: aer conditionat, TV satelit, telefon, filtru de cafea, baie complet echipata si minibar.