Detalii oferta                                                                                              Data: 24.05.2022
Hotel Piata de Craciun Viena star star star
Locatie:Austria, Viena
Durata:
Tip cazare:Hotel star star star
Masa:Breakfast
Transport:Autocar
Pret:Contactati-ne pentru detalii.
Descriere Generala:
PROGRAMUL EXCURSIEI
Ziua 1: Plecare din Bucuresti ora 05.00, de la restaurantul Cina (vezi traseul la nota). Sosire in Budapesta in cursul serii.Optional: Croaziera pe Dunare. In timpul croazierei se pot admira printre altele cele mai de seama monumente ca : Podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii. Cazare Budapesta, hotel 3*.

Ziua 2: Mic dejun. Plecare spre Viena pe traseul Budapesta-Viena. Oprire la Pandorf(3 ore). Dupa-amiaza sunteti invitati la un tur de oras cu autocarul-Podul Aspern, Observatorul Astronomic, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski, si pietonal - Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg(exterior) si Catedrala Sf. Stefan (interior).Cazare la Hotel Austria Trend Theresianum 3*, situat semicentral, aproape de Palatul Belvedere in Viena-Seara, timp liber la dispozitia turistilor.

Ziua 3: Mic dejun. Transfer cu autocarul la cel mai mare centru comercial din Austria-City Shopping Sud - unul din cele mai mari centre comerciale din Europa, cu peste 330 de magazine renumite-Zara, Mango, Orsey, Adidas, C&A, Benetton, Body Shop, Ikea, Mediamarkt, Swarovski, Hugo Boss, Esprit, etc. Este situat la 12 km de Viena si este deschis de luni pana vineri de la 9.30 la 19.00 si sambata de la 9.30 la 18.00.Optional, seara, se poate participa la concert la unul din cele mai elegante saloane din Viena. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4: Mic dejun. Deplasare cu autocarul la Palatul Schonbrunn (3 ore).Timp liber (3 ore) plimbare peMariahilferstrasse. Plecare spre Budapesta la ora 16 :00. Sosire si cazare Budapesta, hotel 3*.

Ziua 5: Mic dejun. Plecare spre tara. Sosirea in tara in functie de formalitatile vamale si de trafic.
Servicii Incluse:
- transport cu autocar 3* clasificat pentru tuism ;
- 2 nopti cazare in Budapesta Hotel 3* cu mic dejun, conform normelor de clasificare locale;
- 2 nopti cazare in Viena-Hotel Austria Trend Theresianum 3* cu mic dejun, situat semicentral/ sau similar.
- transfer cu autocul la Schonbrunn si tur de oras in Viena;
- ghid din partea agentiei pe tot parcursul programului.
Servicii Excluse:
-intrarile la obiectivele turistice
-asigurarea medicala de calatorie
-asigurarea storno (recomandata)
-programele optionale.
Note:
Reduceri :
-Copil pana in 12 ani cazat in camera cu 2 adulti are o reducere de 55 EUR.

Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers.
Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.
Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.
Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.

Locuri de imbarcare de pe traseu:
Bus 1: Bucuresti( fostul rest. Cina) - Pitesti (Petrom-Bascov)-Ramnicu Valcea (Benzinaria Dacos)-Sibiu ( fostul Hotel Continental)-Sebes (Casa de Cultura) - Deva (gara)-Arad (gara)
Bus 2: Bucuresti( fostul rest. Cina) - Bucuresti-Ploiesti (Petrom-Metro)-Brasov (Carrefour)-Sibiu ( fostul Hotel Continental)- Sebes (Casa de Cultura)-Deva (gara)- Arad (gara).