Detalii oferta                                                                                              Data: 08.08.2022
Hotel My Place - Premium City Centre star star star star star
Locatie:Austria, Viena
Durata:La cerere
Tip cazare:Hotel star star star star star
Masa:Breakfast
Transport:Personal
Pret:De la 93.00 € de persoana/noapte
Descriere Generala:
Situat ideal in inima Vienei, acest elegant complex de apartamente ofera o atmosfera unica si este cea mai buna adresa pentru calatorii de prima clasa.
Echipat cu toate facilitatile necesare, MyPlace are un design elegant care va asigura un sejur placut. Puteti admira zona inconjuratoare de pe terasa de pe acoperis sau folosi sala de fitness din incinta. Serviciul de concierge va fi disponibil 24 de ore pe zi si include un serviciu de cumparaturi.
La mica distanta de locurile de interes ale Vienei, apartamentele MyPlace se afla in centrul orasului. Puteti vizita renumita Piata Sankt Stephan din apropiere si admira maiestuosul Stephansdom (Domul Sf. Stefan). Cele mai exclusive strazi comerciale ale Vienei si superbul bulevard Ringstrasse se aflala doar cativa pasi de MyPlace.
Facilitati:
Receptie 24 de ore, Terasa, Lift, Check-in/Check-out express, incalzire, Hotel de design, Aer conditionat, Zona pentru fumatori, Sala de fitness, Biblioteca,Sali de conferinta si petreceri, Spalatorie,
inchirieri masini, internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit, parcarea publica la o locatie in apropiere si se aplica taxe.
Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Taxe pot fi aplicabile.
Facilitati Camere:
Apartamentele sunt spatioase, proiectate si sunt disponibile cu unul sau mai multe dormitoare. Cu o suprafata de la 35 la 75 m2, apartamentele de lux sunt elegant mobilate. Interioarele moderne au design ales si culori calde.
Servicii Incluse:
- cazare cu mic dejun.
- Sali de conferinta si petreceri, Spalatorie, inchirieri masini, internet.
Servicii Excluse:
- transport;
- parcare cu plata;
- asigurare medicala.